Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωταθλήτρια και εκτός γηπέδων η Υφαντίδου

Προσφέρει υπηρεσίες εθελοντικά στον Δήμο Βέροιας
Για μια ακόμη φορά, η Σοφία Υφαντίδου αποδεικνύει πως εκτός από μια ταλαντούχα αθλήτρια του στίβου που έχει διακριθεί σε Ευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες, είναι και μια σπουδαία προσωπικότητα, με αίσθημα προσφοράς για τον τόπο μας. Πιο συγκεκριμένα, μετά από κάλεσμα του Προέδρου του ΚΑΠΑ Θανάση Δέλλα, αποδέχθηκε να συμμετέχει στην παροχή εθελοντικών, συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε αθλητικά θέματα και ζητήματα που λαμβάνουν χώρα στον δήμο Βέροιας.

«Την ευχαριστώ προσωπικά και αναμένω τις προτάσεις / παραινέσεις και υποδείξεις της αναφορικά με τα παραπάνω θέματα» καταλήγει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια κ.Υφαντιδου.Θα προτιμούσα όμως να βγαίνατε φωτό στην ανηφόρα των στρατοπέδων μαζί με τον συνταξιούχο που φροντίζει καθημερινά την 28η Οκτωβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ