Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ισοπαλία 2-2 και λήξη στο 72' στο φιλικό Αλεξάνδρεια - Κ19 Βέροια

Σκοτείνιασε ο τόπος στο 2ο ημίχρονο στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας -  Μαύρα σύννεφα κάλυψαν το γήπεδο

Σ' ένα Χιτσκοκικό σκηνικό στο 2ο μέρος εκτυλίχθηκε ο όμορφος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων της Ημαθίας. Αέρας, σκοτάδι, κεραυνοί και βροντές, ανάγκασαν τους αρμόδιους να σταματήσουν τον αγώνα πριν χειροτερέψουν τα πράγματα. Άλλωστε φιλικός αγώνας ήταν και δεν υπήρχε λόγος για να συνεχιστεί το ματς σε τόσο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στα του ματς τώρα. Στο 1ο μέρος η Αλεξάνδρεια ήταν καλύτερη με συνοχή, έφευγε γρήγορα στις αντεπιθέσεις και πέτυχε ένα γκολ. Η Βέροια αντέδρασε, είχε μια μεγάλη χαμένη φάση και κάπως και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο, η Αλεξάνδρεια μπήκε δυνατά, έκανε δύο φάσεις, τη μια μετουσίωσε σε τέρμα, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1. Είχε κι άλλες δύο καλές φάσεις που όμως δεν σκόραρε. Η Βέροια πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε λίγα λεπτά να ισοφαρίσει σε 2-2.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ