Σκοτείνιασε ο τόπος στο 2ο ημίχρονο στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας - Μαύρα σύννεφα κάλυψαν το γήπεδο
Σ' ένα Χιτσκοκικό σκηνικό στο 2ο μέρος εκτυλίχθηκε ο όμορφος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων της Ημαθίας. Αέρας, σκοτάδι, κεραυνοί και βροντές, ανάγκασαν τους αρμόδιους να σταματήσουν τον αγώνα πριν χειροτερέψουν τα πράγματα. Άλλωστε φιλικός αγώνας ήταν και δεν υπήρχε λόγος για να συνεχιστεί το ματς σε τόσο δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Στα του ματς τώρα. Στο 1ο μέρος η Αλεξάνδρεια ήταν καλύτερη με συνοχή, έφευγε γρήγορα στις αντεπιθέσεις και πέτυχε ένα γκολ. Η Βέροια αντέδρασε, είχε μια μεγάλη χαμένη φάση και κάπως και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 2ο ημίχρονο, η Αλεξάνδρεια μπήκε δυνατά, έκανε δύο φάσεις, τη μια μετουσίωσε σε τέρμα, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1. Είχε κι άλλες δύο καλές φάσεις που όμως δεν σκόραρε. Η Βέροια πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε λίγα λεπτά να ισοφαρίσει σε 2-2.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου 2026 στο Μακροχώρι, όταν ΙΧ παρέσυρε και χτύπησε πεζή.
-
Ήταν από εκείνες τις νύχτες που η πόλη δεν κοιμάται - απλώς σωπαίνει, σαν να κρατά την ανάσα της
-
Γράφει η δημοσιογράφος Μαρία Ζαχαροπούλου Μπορεί η τραγική ιστορία της Κικής Κούσογλου να έχει σημαδέψει την
-
Ο Ουγγαρέζος θα είναι ο παρουσιαστής της παρέλασης, ο Τόνι Σφήνος και η Ντί Τζέι Αντώνα θα εμφανιστούν στον πεζόδρομο
-
LSD, ecstasy και εκατοντάδες χαπάκια εντόπισε η Δίωξη Στη σύλληψη ενός 48χρονου σε χωριό έξω από τη Βέροια, προχώρησαν
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Νικόλαος Χατζής. Μετά από επιθυμία του ιδίου η σορός θα μεταφερθεί την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου
-
Με εξαιρετική επιτυχία, που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και προσδοκία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 ο ετήσιος χορός του
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Γεώργιος Θεοδ. Γιαρήμπαμπας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα
-
Χρόνια πολλά σε όλους! 10 Φεβρουαρίου σήμερα και η Εκκλησία μας τιμάει την μνήμη του Αγίου
-
«Όλοι μαζί για τον Δημήτρη» - Η ζωή του είναι στα χέρια μας! Ο Δημήτρης Περτσινίδης είναι μόλις 25 ετών. Ένα νέο παιδί από την














Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.