Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδίστακτη γυναίκα έκλεψε σταυρό αξίας 500€ από ηλικιωμένη

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 11ης Σεπτεμβρίου 2022 προσέγγισε ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή της Ημαθίας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού της αφαίρεσε από τον λαιμό μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Στη συνέχεια διέφυγε με όχημα, στο οποίο την ανέμεναν, ημεδαπός άνδρας και άγνωστος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία.

2 σχόλια:

  1. Αν δεν καταλάβατε, μια γύφτισσα, εκανε αυτό που έκανε άλλες πενήντα φορές και ειναι ελεύθερη να το ξανακάνει. Αυτήν και τόλο της το σόΪ, θα την προσεγγίσουν υποψήφιοι Δήμαρχοι και Βουλευτές, για να τους ψηφίσουν. Και αυτή, αύριο θα συμμετέχει στην εκλογή των καταλληλότερων. Ειναι αυτή κατάλληλη να ψηφίσει; Δικαιούται; Το σύστημα θεωρεί ότι η άποψή της έχει σημασία και βαρύτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ