Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

"Φιλική" ήττα της Βέροιας από τον Σβορώνο με σκορ 0-1

Πρώτη ήττα στα φιλικά
Η «Βασίλισσα» δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας. Ο φιλικός αγώνας εναντίον του Σβορώνου, της νεοφώτιστης ομάδας στη Γ' εθνική κατηγορία, είχε για ακόμη μια φορά τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν ένα όχι και τόσο καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος, να μένει πίσω στο σκορ νωρίς και να προσπαθεί να ισοφαρίσει. Όπως συνέβη και στα προηγούμενα φιλικά με εθνική Νέων και Καλλιθέα.

Παρ' όλο που είχε δύο πολύ καλές στιγμές μέσα στην περιοχή με τον Δεμηρτζόγλου και τον Μπουκουβάλα, οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών του βορρά στη Superleague 2, δεν κατάφεραν να τελειώσουν τις φάσεις με θετική έκβαση.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό και είχαν κι αυτοί άλλες δύο καλές στιγμές. Στην επανάληψη, ο έλεγχος της μπάλας άνηκε στη Βέροια, αλλά χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει η μεγάλη απειλή προς την ομάδα της Πιερίας. Τουναντίον, οι παίκτες του Σβορώνου έδειξαν εμπιστοσύνη στα πόδια τους, έφευγαν με καλές αντεπιθέσεις μπροστά κι έβγαλαν ακόμη τρεις σημαντικές φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρουν να διευρύνουν το σκορ.


Διακριθέντες από τους γηπεδούχους (χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρντς απόδοσης αλλά διακριθέντες σε σχέση με τους υπόλοιπους), ήταν οι: Παπαχρήστος, Μασούρας και Μπουκουβάλας, ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι: Κουζάς, Χατζηθεοδωρίδης, Μυστρίδης, Δήμηνας , Κυπαρίσσης καθώς και οι Τσολακίδης και Κόλα οι οποίοι ήταν οι καλύτεροι παίκτες του γηπέδου (ειδικά ο πρώτος).


Οι συνθέσεις των ομαδων:

ΒΕΡΟΙΑ ( Κ. Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, Μαραγκός, Στίκας, Ισαακίδης, ΜΑΣΟΥΡΑΣ, Ορφανίδης, Μπουόλι, Δεμηρτζόγλου, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

Στο 2ο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ιωαννίδης, Μουχάλης, Τασιόπουλος, Περδίκης, Χαβιαρόπουλος, Γιαγτζίδης, Μπλέτσας, Ιωάννου, Χερίδης, Τσέας, Μπεκιαρίδης.

ΓΑΣ Σβορώνου (Σ. Ζιώγας): ΚΟΥΖΑΣ, Καραγκούνης, ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, Τροΐρης, ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ, Δημητρουλόπουλος, ΚΟΛΑ, ΔΗΜΗΝΑΣ, Κατσιαμήτας, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ.

Στο 2ο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Αδάμος, Βούλγαρης, Σιδηρόπουλος, Αδαμόπουλος, Καραμήτρος και Κατσαμάγκας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αλαμπορινός


11 σχόλια:

  1. Χωρις νερο σημερα η μιση βεροια και ηττα απο τον σβορωνο..ΤΙ ΖΟΥΜΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς Νερό μπορώ , χωρίς ομάδα Όχι !!

      Διαγραφή
    2. Νερό δενεχει το 90% της Αφρικής αλλά δεν είδα να δίνεις σημασία και ούτε θα πεθάνεις εάν δεν πιείς η καταπιονα σου 3 ώρες νερό.......... Ο αγώνας σε πείραξε....

      Διαγραφή
  2. Βεροιώτη μου, ποιος ήταν διαιτητής;
    Ούτε ένα πέναλτι; Ε όχι! Αδικία είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιά να παει καλυτερα η ομάδα πρεπει να γίνει ανταλλαγή ποδοσφαιριστων μεταξύ της Βέροιας και του Σβορωνου.η ανταλλαγή ΑΦΜ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αστέρας Τριποτάμου αυτούς τους είχε για πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρτε κανέναν παίκτη ρεζίλι θα γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καημό βγάζετε με τη Βέροια μια ζωή τα ίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φασουλονταβάδες και αρχοντοχωριάτες της μίζερης και φτωχής Βέροιας, ακούσατε, ακούσατε. Ο κόσμος προχωράει και εσείς μείνατε με τα τσαρούχια στα ποδάρια. Το μεγάλο σας χωριό μια χαρά είναι σε αυτήν την κατηγορία και μην κάνετε όνειρα αφού παράδες δεν υπάρχουν. Οι μυαλοπώληδες που έχετε αυτά μπορούν και αυτά κάνουν. Γίδια που θέλετε και Α εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ! ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ superleague 1 ΒΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ! ΚΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΡΗ! ΜΑΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ