Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Συνελήφθη ο Πακιστανός που καταζητείτο για τη δολοφονία της 17χρονης από το Μακροχώρι

Διέφευγε προς Σκόπια
Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της στο Περιστέρι. Μέσα στις επόμενες ώρες ο νεαρός Πακιστανός θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Για τις εξελίξεις στην υπόθεση τοποθετήθηκε κι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή», έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος στο Twitter. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 21χρονος προσπαθούσε να φύγει από την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ μεταναστών και είχε μεταβεί μέσω Θεσσαλονίκης στα σύνορα με Βόρεια Μακεδονία. 

15 σχόλια:

  1. Πώς έφτασε στα Σκόπια???? Σύνορα δεν υπάρχει καθόλου??Όποιος θέλει μπαίνει-βγαίνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβασες καλα το αρθρο διεφευγε προς Σκοπια δε τον συλλαβανε στα Σκοπια.Προσπαθησε λεει να φυγει κ τον πιασανε στα συνορα

      Διαγραφή
    2. Προφανώς και μπικες μόνο για να γράψεις την εξυπνάδα σου χωρίς καν να διαβάσει το άρθρο ε; Έλα παραδεξου το...

      Διαγραφή
  2. Όλοι από το πρωί λένε ότι κατάφερε να διαφύγει και τον έπιασαν στα Σκόπια ... Δίκιο έχει ο 09:46.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο κράτος έχουμε.Ο Πακιστανός έφυγε ανενόχλητος από την Ελλάδα,αλλά ευτυχώς τον συνέλαβαν οι Σκοπιανοί στην χώρα τους.
    Ειλικρινά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς.
    Ούτε,τα βασικά δεν μπορεί να κάνει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχω καμία συμπάθεια προς τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ θα του έκαναν και τραπέζι του Πακιστανού οι συριζαίοι.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω αν του έκαναν τραπέζι, σίγουρος είμαι ότι θα τον εμφάνιζαν σαν ανήλικο, ίσως να του προμήθευαν και πλαστά χαρτιά.

      Διαγραφή
  4. Οι Σκοπιανοί αστυνομικοί τον παρέδωσαν στην ΕΛΑΣ. Άρα; έχει απόλυτο δίκιο ο 9.46.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Αθήνα δεν τον έπιασαν. Στην Αττική δεν τον βρήκαν. Στην Εθνική Αθήνα Θεσσαλονίκη δεν τον εντόπισαν. Στη Θεσσαλονίκη εξαφανιζόλ. Στα σύνορα άφαντος. Και τελικά στα Σκόπια τον συνέλαβαν χαλαρά οι σκοπιανοί. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί αυτό δεν είναι ρεζίλεμα της Ελληνικής Αστυνομίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκεψου Ελληνικα.
      Το προβλημα το εχει η αστυνομια γιατι μπαινουν σε ξεφραγο αμπελι,να βγαινουν θελουμε.............................................

      Διαγραφή
    2. γιατί ένας εγκληματίας στο ξεκίνημα της καριέρας του έχει πάντα την ψευδαίσθηση οτι παύει να κινδυνεύει μόλις βγει απο την χώρα που διέπραξε παράπτωμα

      Διαγραφή
  6. Μπράβο στην αστυνομία της ,,Βόρειας,, Μακεδονίας. Δυστυχώς όμως τον παρέδωσαν στο ελλαδισταν. Άρα σε 5 με 9 έτη θα βγει να συνεχίσει τις ,,επενδύσεις,, του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kremasma sto leuko pirgo o na perasi oli i makedonia na ton kopsun ta mallia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ