Quantcast

http://picasion.com/

Όλες οι νεότερες πληροφορίες για τη ληστεία στην Πιερίων - Στο νοσοκομείο ο επιχειρηματίας

Η αστυνομία έχει εξαπολήσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών
Πρώτο θέμα αποτελεί στην τοπική κοινωνία της Βέροιας, από το πρωί της Δευτέρας 1 Αυγούστου, η είδηση της ληστείας σε βάρος επιχειρηματία της πόλης, έξω από τραπεζικό κατάστημα στην είσοδο της πόλης. Ήταν περίπου 10 το πρωί, όταν δύο κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον 63χρονο επιχειρηματία, (ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων), έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Πιερίων, προκειμένου να του αποσπάσουν τα χρήματα που προόριζε για κατάθεση. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην διαδρομή που ακολούθησε ο επιχειρηματίας, οι κακοποιοί δεν τον ακολούθησαν, αλλά του είχαν στήσει καρτέρι έξω από την τράπεζα, γνωρίζοντας προφανώς τις κινήσεις του.

Μόλις ο 63χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του που είχε σταθμεύσει επί της Πιερίων, μπροστά από το υποκατάστημα, οι κουκουλοφόροι βγήκαν από το δικό τους όχημα, μάρκας Seat και του επιτέθηκαν προκειμένου να του αποσπάσουν τα χρήματα. 

Το θύμα αντιστάθηκε παλεύοντας με τους ληστές για αρκετά λεπτά, οι οποίοι προκειμένου να καταφέρουν να αρπάξουν την τσάντα του, του κατάφεραν αρκετά και δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο, ενώ τον έσυραν αρκετά μέτρα μακρυά από το όχημά του.

Όταν οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να αποσπάσουν τη λεία τους, μπήκαν γρήγορα στο όχημα προκειμένου να διαφύγουν με κατεύθυνση την έξοδο της πόλης. 

Ούτε το απορριμματοφόρο του δήμου που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο και επιχείρησε να κλείσει τον δρόμο, κατάφερε να τους εμποδίσει, καθώς οι ληστές κατάφεραν με ελιγμούς και αφού πρώτα χτύπησαν και το αυτοκίνητο του θύματος, να διαφύγουν. 

Ο 63χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Βέροιας, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

22 σχόλια:

  1. Χτιστε καινούριες φυλακές ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ για τους κατ επάγγελμα και κατ εξακολούθηση κλέφτες.
    Αν δεν σαπίσουν στη φυλακή, θα μεγεθυνθεί το φαινόμενο και θα έχουμε και θυματα.

    Κατι φταίει δεν θα το ψάξει κανένας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι άλλαξε προς το καλύτερο με όλους όσους κυβέρνησαν την χώρα εδώ και 50 χρόνια;

      Διαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια για την αντίληψη την αποφασιστικότητα την ετοιμότητα και το θάρρος του οδηγού υπαλλήλου του δήμου μας, και ας μη κατάφερε να τους σταματήσει. Το δημοτικό συμβούλιο να πράξει τα δέοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν βγάζανε κάνα όπλο έξυπνε να δω τι θα έλεγες. Η δουλειά του είναι να μαζεύει σκουπίδια όχι να το παίζει επιθεωρητής καλαχαν.. αυτό είναι δουλειά άλλων.. αν έτρωγε καμία αδεσποτη το δημοτικό συμβούλιο το πολύ πολύ να έδινε το όνομα του σε καμία οδό.. μην λέτε ότι βλακεια σαν κατέβει στο κεφαλι

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλά έκανε ο οδηγός του απορριμματοφόρου. Και αν δεν σκεφτόταν τη ζημία που θα έκανε στο όχημα του δήμου μπορεί να το είχε ρίξει και επάνω τους.

      Διαγραφή
    3. ΜΟΝΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΑΞΙΖΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ SELFIES.

      Διαγραφή
  3. Και οι υπόλοιποι βεροιωτες κοιτούσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι'αυτό οι γύφτοι κάνουν ότι θέλουν Στη Βέροια . Επειδή οι πολίτες απλά κοιτούσαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ οδηγούσα το απορριματοφορο είδα το συμβάν προσπέρασα και έκλεισα τον δρόμο,αμεσως εγώ και οι δύο εργάτες που ήταν μαζί μου κατεβήκαμε από το φορτηγό για να διώξουμε τους ληστές αλλά δυστυχώς αυτοί είχαν ηδη αποσπάσει το τσαντάκι και και έκαναν όπισθεν μέχρι την διασταύρωση για νοσοκομείο όπου και διέφυγαν! Το λυπηρό για μένα είναι ότι στο σημείο βρισκόταν 5 /6 άντρες περαστικοί και κανένας δεν βοήθησε τον κύριο που έτρωγε ξύλο! Η κοινωνία μας είναι σε κατάπτωση και οι κακοποιοί το γνωρίζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ? ΕΝΑΣ ΡΕ ΓMT!

      Διαγραφή
    2. Αυτός για να φύγει απο εκεί επάνω μπορεί να έφτασε μέχρι την είσοδο του Νοσοκομείου για να κάνει αναστροφή. Αλλιώς Ραχιά.

      Διαγραφή
    3. Μπραβο φίλε περνά αύριο για το παράσημο..

      Διαγραφή
  6. Καταλάβετε το εσείς οι προοδευτικές δυνάμεις ότι τα Ακροδεξιά κόμματα τα φέρνετε εσείς οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μη βγαζουν μετρητα...όλες οι συναλλαγες γίνονται με ebanking πλεον. Το μετρητο άλλωστε ειναι υποπτο και για φοροδιαφυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρομερό σκεπτικό.

      Διαγραφή
    2. Μη βιάζεσαι να πεις την π@@α σου ρε μεγάλε ευρωπαίε με το e-banking σου. Κατάθεση λεει πήγε να κάνει στην τράπεζα.

      Διαγραφή
    3. Φοροδιαφυγή με κατάθεση σε τράπεζα. Και εσύ ψηφίζεις κιόλας...

      Διαγραφή
  8. Συμπολίτη , άτυχος είσαι. Αν αυτοί χτυπούσαν κανένα γατάκι, σκυλάκι ή μαιμού, θα τους είχαν πιάσει επιτόπου. Ευτυχώς είσαι ζωντανός και σου εύχομαι σύντομα να γίνεις καλά.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος, ΕΝΑΣ.... τόσα καφέ και ΕΝΑΣ ......δεν πέταξε ένα ποτήρι πάνω στο αμάξι ,να πεταξουν όλοι όσοι ήταν θεατές αντικείμενα και ποτήρια πάνω στο αμάξι να τους φοβησούν,που πήγαν οι άντρες, κρίμα που δεν το εμβόλισαν το αμάξι, μπράβο στους άντρες του σκουπιδιαρικου.καλη ανάρρωση στον άνθρωπο δυστυχώς κατάλαβε ότι οι συμπολίτες του είναι ΘΕΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν ολλοι μαζί δεν αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για κάθε εγκληματική πράξει που οο καθένας διαπραττει τοτε ήμαστε άξιοι τις τοιχις μας,ο κάθε κατεργάρης ότι σκεφτείτε το κάνει γιατί δεν φοβάται κανέναν αυτούς που τους φοβόντουσαν τους έχουν κοπεί τα χεριατους γιατί εάν δείρουν κάποιον ουε και αλιμονοτους ,έχουν να αντιμετωπίσουν,,όχι μόνο όλον τον λαό έξω από τα δικαστηρια αλλά ακόμα και τους δικαστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ