Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mε sexy μπικίνι η Εύη Ιωαννίδου

Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται η Εύη Ιωαννίδου και δεν σταματάει να μας την… δείχνει μέσα από τα social media εκτοξεύοντας στα ύψη το θερμόμετρο του διαδικτύου! Αυτή τη φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εύη Ιωαννίδου θέλησε απλά να πει ένα «Hey» στους διαδικτυακούς της φίλους και να μοιραστεί ένα «φλογερό» φωτογραφικό άλμπουμ. Σε αυτό τον πρώτο λόγο βεβαίως έχει η καλλίγραμμη σιλουέτα του μοντέλου αλλά και το αποκαλυπτικό μπικίνι το οποίο επέλεξε να φορέσει.

Η θάλασσα μοιάζει, δε, το ιδανικό στοιχείο για να συμπληρώσει τον καμβά τον οποίο και η Εύη Ιωαννίδου θέλησε να μας παρουσιάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

12 σχόλια:

  1. Η Bafita δίνει 2000€
    Η BELLA έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο
    Η Κυρία ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ;;; Μόνο Σελφι περιμένουμε Έργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ......καιρό είχαμε να την δούμε......κάθε εμφάνιση και χειρότερη.....πάει και αυτή έγινε παρελθόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάει χάλασε και αυτή.......όχι ότι ήταν και πρώτα κάτι το ιδιαίτερο, αλλά τώρα με αυτή την εικόνα που έχει αποστεωθεί είναι για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όσους είπατε πάλι τη βλακεία σος. Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο ούτε στον ύπνο σας δε θα βλέπατε γυναίκα. Πάρτε μάτι χωρίς να βγάζετε εδώ τα κόμπλεξ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....απάντηση στον ''Ανώνυμος 9 Αυγούστου 2022 - 11:49 π.μ''.....επειδή ακριβώς υπάρχει το δυαδύκτιο για αυτό μπορούμε και κρίνουμε, διότι συγκρίνουμε και ξεχωρίζουμε το ωραίο από το ψεύτικο και άσχημο .....οπότε η προστατευόμενή σου ανήκει στο ψεύτικο και άσχημο....

      Διαγραφή
  5. KOYKΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κουκλάρα είναι στα μάτια του καθενός αλλά το πολύ καλό κορίτσι μας το έδειξε στην τηλεόραση! Με τις καλύτερες εντυπώσεις έμειναν όλοι από την εμφάνισή στο γυαλί! 😂😂😂

      Διαγραφή
  6. Ειναι αληθεια πως θα παει σε καινουργιο reality?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....ναι είναι αλήθεια.....θα παίξει στην νέα σειρά ''ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ''.

      Διαγραφή
  7. Σπίτι χωρίς μπαλκόνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν τη τζουλια δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....κακόμοιρο κοριτσάκι μου τι τραβάς και εσύ για λίγη δημοσιότητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ