Quantcast

http://picasion.com/

Γυναίκα ξέχασε να βάλει το χειρόφρενο και το αμάξι τσούλησε στην Μητροπόλεως

Μετά την «ακυβέρνητη» νταλίκα και «ακυβέρνητο» ΙΧ
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν δεκάδες περαστικοί και οδηγοί που βρέθηκαν πριν από δύο ημέρες στην Μητροπόλεως. Μια γυναίκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της, με κατεύθυνση από το Ρολόι προς τη Βενιζέλου, κατέβηκε από το όχημα της, γιατί ήθελε να κλείσει την πόρτα στα πίσω καθίσματα. Δυστυχώς για εκείνη, (όπως ο οδηγός της νταλίκας στον Περιφερειακό), είχε ξεχάσει να βάλει το χειρόφρενο, με συνέπεια το ΙΧ να κατέβει «ακυβέρνητο» την Μητροπόλεως. 

Ευτυχώς, η ταχύτητα δεν ήταν πολύ μεγάλη, με την οδηγό να τρέχει και να προλαβαίνει τελικά το αμάξι, που είχε διανύσει γύρω στα 20-30 μέτρα. Από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα.

8 σχόλια:

  1. Εντάξει έχουμε δει και χειρότερα με οδηγούς γυναίκες.
    Η άλλη οδηγούσε στον μονόδρομο της παλιάς κεντρικής αντίθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήταν καμιά γιαγιά και μπερδεύτηκε από τα παλιά... χρόνια!

      Διαγραφή
    2. Όχι μιλούσε κινέζικα.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς όμως στα μεγαλύτερα σοβαρότερα και χειρότερα τροχαία άντρες εμπλέκονται, χμμ γιατί άραγε?!! Προφανώς και αν αναρωτηθεις μην το κάνεις πολύ γυναίκα είμαι και οδηγός. Και τα χειρότερα από άντρες τα έχω δει,επίσης πριν μια βδομάδα άντρας παραβίασε το στοπ και μας τράκαρε. Πριν το ανοίξουμε να σκεφτόμαστε λίγο. Προφανώς και πολλές γυναίκες οδηγούν άθλια αλλά στην πλειοψηφία είναι τουςΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ προσεκτικές!

      Διαγραφή
  2. Ύστερα μας βρίζουν οι άντρες, άρα γιατί, βιαζόταν γι'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΨΩΜΙ,ΤΣΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσες φορές βγαίνουν αυτοκίνητα από την Περικλέους στην Κεντρικής και κατεβαίνουν την Κεντρικής ανάποδα για να στρίψουν μέσα στον Πλάτανο ή στο παραπάνω από τον πλάτανο στενό? Πόσες? Πόσες φορές στρίβουν ανάποδα από Μητροπόλεως μέσα στην Τρύφωνος επειδή οι πινακίδες "απαγορεύεται" είναι κρυμμένες πίσω από τις τέντες των μαγαζιών και δεν φαίνονται απο πουθενά στη Μητροπόλεως παρά μόνο αφού έχεις στρίψει πρώτα? Και άντε παλιά γινότανε μόνο το βράδυ με κανέναν πιωμένο, τώρα γίνεται όλη μέρα και με αυτοκίνητα και με μηχανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ