Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Αναγέννηση Κολινδρού ο bomber της ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Γιώργος Κίτσας, ο γνωστός σε όλους μας bomber της Ημαθίας Γκόγκιτς, συμφώνησε σε όλα με την Αναγέννηση Κολινδρού, η οποία ξεκινάει τη χρονιά με αισιοδοξία και πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Πιερίας. Ο κεντρικός επιθετικός σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε έχει τρυπήσει τα αντίπαλα δίχτυα με αριθμούς που ζαλίζουν, δείχνοντας την εκτελεστική του δεινότητα. Φέτος, θα συνεχίσει την καριέρα του στον κοντινό Κολινδρό, υπό τις οδηγίες του προπονητή Ηλία Μποταΐτη. 

Μάλιστα, ο τεχνικός της Αναγέννησης λόγω της σύντομης θητείας του στο τέλος της σεζόν 20-21 στη Νίκη Αγκαθιάς, ξεχώρισε άλλους δύο Ημαθιωτες παίκτες που τους πήρε κι αυτούς μαζί του στη νέα προσπάθεια της ομάδας της Πιερίας. Τους αδελφούς Θυμιόπουλου, τους οποίους απέκτησε από τον Φίλιππο Μελίκης.

Ο Γκόγκιτς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Θύελλα Σαρακηνών, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, Εορδαϊκό, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Αλεξάνδρεια, Βατανιακό και Νίκη Αγκαθιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ