Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έτρωγε ξύλο, τον λήστευαν και ο κόσμος κοιτούσε» - Συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού του απορριματοφόρου

«Η κοινωνία μας είναι σε κατάπτωση και οι κακοποιοί το γνωρίζουν»
«Σοκ» έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Βέροιας, η άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας 63χρονος επιχειρηματίας, (ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων), έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Πιερίων, προκειμένου να του αποσπάσουν τα χρήματα που προόριζε για κατάθεση (δείτε εδώ). Δυστυχώς, το θύμα ήταν αβοήθητο, παρ΄όλη που εκείνη την στιγμή, έξω από την τράπεζα υπήρχε αρκετός κόσμος. Tον έβλεπαν να του επιτίθονται οι ληστές, αλλά κανείς δεν έκανε κάτι να τον βοηθήσει. 

Την ώρα που έδινε μάχη με τους κακοποιούς, κάποιοι συμπολίτες μας που βρισκόντουσαν τυχαία στο σημείο σφύριζαν αδιάφορα, χωρίς να προβούν σε καμία απολύτως ενέργεια. Μόνο οι υπάλληλοι του απορριμματοφόρου έδειξαν το απαιτούμενο θάρρος και προσπάθησαν να εγκλωβίσουν τους ληστές. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στο veriotis.gr ο οδηγός του βαρέως οχήματος:

«Ενώ οδηγούσα το απορριμματοφόρο, είδα τους κακοποιούς να επιτίθονται στον επιχειρηματία και αμέσως προσπέρασα για να τους κλείσω το δρόμο. Eγώ και οι δύο εργάτες που ήταν μαζί μου, κατεβήκαμε από το φορτηγό για να διώξουμε τους ληστές, αλλά δυστυχώς αυτοί είχαν ηδη αποσπάσει το τσαντάκι και και έκαναν όπισθεν μέχρι την διασταύρωση για νοσοκομείο όπου και διέφυγαν! 

Το λυπηρό για 'μένα είναι ότι στο σημείο βρισκόταν 5 /6 άντρες περαστικοί και κανένας δεν βοήθησε τον κύριο που έτρωγε ξύλο! Η κοινωνία μας είναι σε κατάπτωση και οι κακοποιοί το γνωρίζουν...»

17 σχόλια:

  1. Γενικά έτσι είναι αλλά εάν υπήρχαν και έβγαιναν όπλα;; Εδώ και πολλές δεκαετίες το έγκλημα έχει άγρια μορφή και οι σφαίρες πέφτουν σαν ...χαλάζι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πλήρης εξευτελισμός της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μάθετε να ψηφίζετε.
      Είδαμε τι έκαναν όλοι όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία 50 χρόνια.
      Για αυτό φτάσαμε εδώ.
      Ηλία ψηφίστε.

      Διαγραφή
  3. Με δύο φράσεις ο οδηγός τα είπε όλα. Το "ου μπλέξεις" είναι το σύνθημα της εποχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο για αντιμπλοκα και εξυπναδες οι Βεροιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το οτι εκανε βλακεια να εμπλακει ο οδηγος της σκουπιδιαρας, δεν σημαινει οτι εκαναν λαθος οσοι ηταν παροντες και δεν ενεπλακησαν.
    Αστυνομικοι οπλισμενοι ,εκπαιδευμενοι για εμπλοκες και προσεχουν ,οι απλοι πολιτες τι θα εκαναν?

    Η κυριοτερη αιτια ειναι η αφασια της δικαιοσυνης οταν τυχαινει και τους πιανουν.
    Στη αποτροπη πασχει η Ελλαδα,οι ποινες ειναι ανυπαρκτες οποτε ειναι πολυ καλοι οι ληστες και δε ξαφριζουν ολη την Βεροια καθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Δικαιοσύνη και γενικώς οι νόμοι είναι για τα πανυγηρια. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

      Διαγραφή
  6. οποιος δεν ειναι εκπαιδευμενος δεν μπλεκει.. νόμος. Οποιος λεει οτι εγω θα τους εδερνα να δουμε αν εβλεπε το μαχαιρι 'η το οπλο κολλημενο στο κεφαλι του τι θα ελεγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και που ξερει ο καθενας μας ποσο σκληροι ληστες ειναι? αν ειχαν οπλα και ξαπλωναν εναν απο εσας....τι θα ελεγαν οι συγγενεις σας? ΔΕΝ μιλαμε για περιπτωση να επιτεθουν σε μια γυναικα για την τσαντα της να πεις ναι να τρεξουμε να βοηθησουμε(που και παλι αν βγει κανα μαχαιρι κανεις δεν ξερει). Βγηκαν ευκολα ολοι οι ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ να κριτικαρουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κοσμος δυστυχως φοβαται να ανακατευτει σε τετοια ζητηματα μη βρουν μπελα...οκ εγω εν μερη τους δικαιολογω!!!Αυτο που ρωτω εγω ειναι οτι δεν επρεπε εξω απο καθε τραπεζα να βρισκεται σικιουριτι με ενδεχομενο να προστατευει τους πολιτες που κανουν συναλλαγες με την τραπεζα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απειλείται η ζωή ενός ανθρώπου έναντι 20.000 ευρώ και θά σκεφτούμε τα χρήματα; Αν αφαιρεθεί η ζωή του θα ξανά δημιουργήσει χρήματα;
    Πάρτε τα λεφτά ρε τσογλανοι κ άι σταδιαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τους Βεροιώτες δεν θα τους πιάνεις στο στόμα σου ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπαστουνοβλαχοι... δήθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κότες λυρατες που στα καφενεία κ τα μπαρ το παίζουν άντρες .δεν είναι τυχαίο το κέρατο που τρώνε. Μοδίστρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. στην δολοφονια του Ζακ ομως τρεξαν οι παληκαραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βρήκαν τον μπελά τους για έναν ληστή που μπουκαρε να κάνει ληστεία!!!

      Διαγραφή
    2. Εκεί πήγανε και μια χαρά έκαναν τη δουλειά τους, (βλ. δικ. απόφαση) γιατί οι Αθηναίοι ξέρουν να καλέσουν το 100. Εσύ επαρχιώτη που να ξέρεις να το καλέσεις, ή βίντεο θα τραβάς ή στα αντιμπλοκα θα ρωτάς που έχει αλκοτεστ για να φορέσεις και ζώνη. Την Άμεση Δράση την καλώ από το κινητό μου πατώντας 1-0-0 και είναι ΔΩΡΕΑΝ όταν βέβαια θελήσω να βοηθήσω τον συνάνθρωπο μου. Αν θέλω κουτσομπολιο ανοίγω την κάμερα και τραβαώ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ