Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

EPS League Ημαθίας: Μελίκη - ΑΕ Αλεξάνδρειας 3-3 στο φιλικό

Φιλικό προετοιμασίας έδωσαν οι ομάδες του Φιλίππου και της Αλεξάνδρειας, στο γήπεδο της Μελίκης. Ο αγώνας ήταν απολαυστικός, καθώς το σκορ άγγιξε τα... αγγλικά πρότυπα! Ούτε ένα, ούτε δύο, άλλα έξι γκολ μπήκαν συνολικά από τις δύο ομάδες, προσφέροντας θέαμα στο φίλαθλο κοινό το οποίο παραβρέθηκε στο στάδιο της κωμόπολης του καρναβαλιού της Ημαθίας. Η αγωνία του κόσμου συνεχίζεται για το μέλλον της Α' ερασιτεχνικής της Ημαθίας, καθώς δήλωσαν συμμετοχή 6 ομάδες κι αναμένονται λογικά κι εκτός απροόπτου άλλες 2, σχηματίζοντας έτσι μια κατηγορία με 8 συλλόγους. Αναμένουμε τις αποφάσεις μέσα στις ερχόμενες ημέρες.

1 σχόλιο:

  1. 8 ομάδες μόνο;;; τι ξεφτίλα είναι αυτή. Ας ανέβουν κι άλλες από την Β να πάνε τουλάχιστον 12.. Επίσης εκεί στην ΕΠΣΗ δώστε χρήμα στους συλλόγους να κάνουν ομάδες να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα να παίξουν τα παιδιά μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ