Quantcast

http://picasion.com/

Ένας πρώην «Βεροιώτης» στον Πανελευσινιακό

Είναι γνωστό πως ο μέσος Γιώργος Κατίδης, αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο με τη φανέλα της «Βασίλισσας» τη σεζόν 2014-15. Ο άλλοτε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και πολυσυζητημένος ποδοσφαιριστής για την περιβόητη πρόταση του χεριού του στον αέρα της Βέροιας έπειτα από γκολ που πέτυχε, υπέγραψε στην ομάδα του Πανελευσινιακού η οποία έχει βαλθεί φέτος με μια πληθώρα προσθηκών αλλά και καίριων ανανεώσεων, να στοχεύσει στην άνοδο στα σαλόνια και στη Superleague 2, πράγμα το οποίο κυνήγησε μέχρι τέλους και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Προοδευτικής.

Την περασμένη σεζόν ο Κατίδης αγωνίστηκε με τη φανέλα της αντιπάλου πλέον Προοδευτικής, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε μια πληθώρα ομάδων: Άρη, ΑΕΚ, Novara, Παναιγιάλειο, Βέροια, Λεβαδειακό, Jaro, Olympia, Pribram και Ηρόδοτο.

Φαίνεται πως τα Ελευσίνια «μυστήρια» ταιριάζουν στους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Βέροιας ή κατάγονται από εδώ, , καθώς την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Αττικής ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, ο έμπειρος πρώην και νυν κεντρικός αμυντικός της «Βασίλισσας του Βορρά».

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως άνθρωπος της πόλης μας που ασχολείται με την ιδιότητα του σκάουτερ, ετοιμάζει πρόταση λύσης για τα χαφ στον Πανελευσινιακό για νεαρό από την Ημαθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ