Quantcast

http://picasion.com/

Συνάντηση Γιανναβαρτζή-Πλιόγκα στο Νοσοκομείο

Στα πλαίσια του προγραμματισμού των συναντήσεων με Φορείς και Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Βέροιας και είχε συνάντηση με το Διοικητή, κ. Ηλία Πλιόγκα. Κατά την διάρκεια της συζήτησης υπήρξε ενημέρωση για την πρόοδο στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Διοίκηση, την ικανοποίηση των πολιτών από τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Ο κ. Πλίογκας δήλωσε την ικανοποίηση του για τα όσα έχουν επιτευχθεί έως σήμερα και έχουν βελτιώσει την γενικότερη εικόνα του νοσηλευτικού ιδρύματος, με την διαρκή στήριξη του Υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας Κ.Μ., εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως οι πολίτες της Ημαθίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, μπορούν να στηριχθούν στις υπηρεσίες υγείας του τόπου τους, κάτω από οποιοσδήποτε περιστάσεις.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας από τη πλευρά του εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλει η Διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι, στο σημαντικό έργο που επιτελούν με κυριότερο αποδέκτη τον πολίτη και το κοινωνικό σύνολο, τονίζοντας πως η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πάντα στο πλευρό τους.

7 σχόλια:

  1. Καλές οι συναντήσεις αλλά ο δραστήριος Πρόεδρος ας φροντίσει να μην ποτίζουν με τις ώρες το γκαζόν ειδικά το στρόγγυλο εκεί πίσω από στην πύλη του Νοσοκομείου διότι τη Δευτέρα το πρωί τα νερά είχαν φτάσει μέχρι κάτω το Άλσος. Το ίδιο γίνεται και στα άλλα παρτέρια. Το νερό είναι πολύτιμο για να τρέχει άσκοπα στους δρόμους. Με καλή πρόθεση το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν νομιζεις πως το προβληματα του Νοσοκομειου ειναι το λιγο νερακι , φιλε μου δεν βλεπεις το ποταμι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζάμπα ανακοινώσεις για έργα και πτέρυγες. Στην ουσία λίγα - ελάχιστα πράγματα αλλάζουν για τον απλό ασθενή που έχει πρόβλημα υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλες οι φωτογραφιες εισθε ωραιοι Ομως οι υπαλληλοι (οχι ολοι )και ολο το προσωπικο ολων των βαθμιδων και αξιωματων (οχι ολοι πρεπει να μαθουν να μιλανε, να σεβονται και να λειτουργουν ομαδικα. Δεν ειναι υπαλληλοι οι συνοδοι να εξυπηρετουν τους τεμπεληδες η αυτους που εχουν κολλητους και κατεστημενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόεδρος, αλλά δεν τον ψήφισε κανείς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ