Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Winter is coming... στα 3-5 Πηγάδια!

Τι και αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, με τον Αύγουστο να έχει μπει με φουλ καλοκαιρινές θερμοκρασίες και πολλούς από εμάς να απολαμβάνουν τις βουτιές τους σε κάποια παραλία... Κάποιοι αυτή την περίοδο πήραν τα βουνά και άλλοι ανέβηκαν ακόμα πιο πάνω... στα χιονοδρομικά! Όχι προς αναζήτηση δροσιάς αλλά για εργασία και προετοιμασία για τον χειμώνα. Καθώς αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι εργασίες συντήρησης και προετοιμασίας στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας.

Έτσι και στα 3-5 Πηγάδια, οι ενέργειες για την εύρυθμη λειτουργία του ενόψει της νέας χιονοδρομικής περιόδου ήδη ξεκίνησαν, με εργασίες ελέγχου και αποκατάστασης των ζημιών και συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ε, αν είναι να δουλεύεις μέσα στο κατακαλόκαιρο, τουλάχιστον ας δουλεύεις σε τέτοιες συνθήκες! Και εργασία και δροσιά και θέα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ