Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αύγουστος στη Βέροια, στο χωριό ή στο εξοχικό με κρεατοσκευάσματα από το «Ειλικρίνεια»!

Τον Αύγουστο τα απογεύματα κλειστά εκτός Παρασκευής
Ο Αύγουστος μπήκε δημιουργικά, με όρεξη και με γεμάτες... μπαταρίες στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Και τι συνεπάγεται αυτό; Γεμάτες βιτρίνες με ό,τι ορέγεται το μάτι μας και ο ουρανίσκος μας! Είτε μείνετε στην πόλη, είτε πάτε στο χωριό, είτε στο εξοχικό, στο βουνό ή στη θάλασσα, κάνε μια στάση στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για να προηθευτείτε τα κρεατικά για την ψησταριά ή τον φούρνο αλλά και τις έτοιμες κρεατονοστιμιές για να ξενοιάσετε από το μαγείρεμα και να ξεκουραστείτε.

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για όλο τον Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!




Τι βρίσκουμε καθημερινά στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»; Ό, τι επιθυμία έχει ο καθένας για το τραπέζι του! Το «Ειλικρίνεια» έχει την λύση και την μεγαλύτερη ποικιλία σε κρεατοσκευάσματα αλλά και κορυφαίας ποιότητας κρέατα όλων των ειδών, μπριζόλες, πανσέτες, κοτόπουλα, κιμά, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι, λουκάνικα χειροποίητα χωριάτικα, σνίτσελ χοιρινά και κοτόπουλο, burger μοσχαρίσια και άλλα...

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ