Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνησε προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννενα ο Φοφανά

Ο πρώην πλάγιος επιθετικός της Βέροιας, ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις του με τη νέα του ομάδα, τον Άγιαξ της Ηπείρου. Ο νεαρός Μανσούρ, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και ήδη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα επανένταξης και ανάκτησης της δυναμικής σε κατάσταση προπόνησης, υπό τις οδηγίες του κυρίου Γκορτζή, ο οποίος αναλαμβάνει πάντα αυτόν τον ρόλο στην ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο φίλαθλος κόσμος της πόλης των Ιωαννίνων, έχει λάβει με μεγάλη θετικότητα την προσθήκη του Ιβοριανού, αφού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με η φανέλα της «Βασίλισσας».

1 σχόλιο:

  1. Μήπως αυτός που γράφει για τους παίκτες της Βέροιας τον διαφημίζει κιόλας; Μήπως τον έχει και πελάτη; Τι μας νοιάζει πια για τον Φοφανά; Καλός, δε λέω. Αλλά τώρα έφυγε, πήγε αλλού. Δεν είναι στη Βεροια.Μανατζεριλίκι μυρίζει. Βρωμάει από δω μέχρι τη λίμνη στα Γιάννενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ