Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βότανα για την ενίσχυση της μνήμης από τη Herbstore.gr

Ενισχύστε τη μνήμη σας με τα βότανα της Herbstore.gr

Πολλοί δεν γνωρίζουν πως το μυστικό για δυνατή μνήμη βρίσκεται σε φυτικά προϊόντα όπως τα βότανα, τα οποία μπορούμε εύκολα να προμηθευτούμε από τη Herbstore.gr. Τα βότανα φαίνεται να ενισχύουν τη μνήμη σε υγιείς ενήλικες αλλά και τη μακροπρόθεσμη μνήμη στους ηλικιωμένους. Διαβάστε παρακάτω για ορισμένα από τα προϊόντα που έχουν την ικανότητα να βελτιώνουν τη μνήμη μας και να βοηθάνε στη καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου.


Μέντα

Το αφέψημα από μέντα, συσχετίζεται με σημαντική βελτίωση της μακροπρόθεσμης μνήμης και της ενεργής μνήμης σε υγιείς ενήλικες. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ετοιμάσετε αφέψημα και να εντάξετε την κατανάλωσή του στην καθημερινότητα σας.

Δεντρολίβανο


Η μυρωδιά του δεντρολίβανου φαίνεται να λειτουργεί σαν «υπενθύμιση» για τους ηλικιωμένους, καθώς τους βοήθα να μην ξεχνούν ποιες υποχρεώσεις πρέπει να εκτελούν μέσα στην ημέρα και πότε.

Κάψουλες Βασιλικός Πολτός

Ο Βασιλικός Πολτός τονώνει, αναπληρώνει την ενέργεια, διεγείρει τη φυσική άμυνα του οργανισμού και είναι ιδανικός τόσο για ενήλικες, όσο και για παιδιά, καθώς και για ηλικιωμένα άτομα σε περιπτώσεις κόπωσης (πνευματική ή σωματική), δυσκολία συγκέντρωσης και ενίσχυσης της μνήμης.

Μίγμα Βαμμάτων Για Μνήμη

Είναι ένα Memory Boost, το οποίο ενισχύει τη μνήμη σε άτομα όλων των ηλικιών και είναι κατάλληλο για την περίοδο των εξετάσεων καθώς συμβάλει στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως είναι η απώλεια μνήμης και η απώλεια της δυνατότητας συγκέντρωσης. Τέλος το μίγμα αποτελείται από το τζίγκο μπαλόμπα, που βοηθά σε δυσλειτουργίες που συνδέονται με τα γηρατειά.

Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.




☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561


Κεντρικής 71 Βέροια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ