Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέοι τερματοφύλακες για τη Βέροια - Συνεχίζει κι ο Μπάιντου

Παίκτες της Βέροιας θα πρέπει να θεωρούνται οι δύο νεαροί τερματοφύλακες, ο 21χρονος Θόδωρος Βενετικίδης που επέστρεψε από την Ισπανία και την Gimnàstic de Tarragona, καθώς κι ο 23χρονος Δημήτρης Ιωαννίδης που έχει αγωνιστεί σε ΑΕΠ Βέροιας, Ατρόμητο Κ19, Νίκη Αγκαθιάς και Παναιγιάλειο. Έτσι, κλείνει η τριάδα των τερματοφυλάκων με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να αποτελεί μέλος της ομάδας από πέρυσι και να συνεχίζει στη νέα προσπάθεια.

Επίσης, συμφώνησε να συνεχίσει ο Μπάιντου στη «Βασίλισσα» με μια σχετική μείωση αποδοχών. Ο 23χρονος Γκανέζος μετά από λίγες συμμετοχές στην έναρξη της περσινής σεζόν, τραυματίστηκε σοβαρά κι έμεινε εκτός για όλη την περίοδο. 

Έτσι, βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης του τραυματισμού του, ακολουθώντας ταυτόχρονα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μέχρι να επανενταχθεί κανονικά στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ