Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Απόβαση» Υπουργών και στελεχών της ΝΔ στη Βέροια ενόψει ΔΕΘ

Εκδήλωση στην Ελιά με Γεωργαντά, Σκυλακάκη Λυκουρέντζο, Χριστόπουλο
Με αφορμή την έναρξη της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η Νέα Δημοκρατία θα πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων σε νομούς της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, με στόχο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την συνέχιση του διαλόγου που ξεκίνησε πριν το 14ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος και την ανάδειξη του έργου της Κυβέρνησης σε κάθε τομέα. 

Στο πλαίσιο της περιοδείας των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, την Βέροια θα επισκεφθούν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, προκειμένου να συμμετέχουν ως κεντρικοί ομιλητές σε μια αγροτικού ενδιαφέροντος ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η ενίσχυση του Πρωτογενούς Τομέα και η μετάβασή του στην ψηφιακή εποχή».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο της Ελιάς, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Ανδρέας Καρασαρίνης. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων και η Γραμματεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού ΝΔ.

8 σχόλια:

  1. Βρε καλώς τους! Ερχονται εκλογές και θα μας πουν τι κάνανε για τους αγρότες. Ρε τι τραβάνε κι αυτοί για να εκλεγούν! Πόσο ψεύτικη κατάντησε η πολιτική ζωή με όλους αυτούς τους θεατρίνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τρακτέρ θα είναι εκεί. Μήπως και καταλάβουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε καλος τα παιδιά ελπίζουμε να έρθουν με γεμάτες
    τζεμπες αλλιώς θα φάνε Μαύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσένα αν σου δώσουν λίγα ψίχουλα είσαι ικανός να τους ψηφίσεις. Πραγματικά τραγικός, Δυστυχώς έτσι σκέφτεται η πλειοψηφία των ψηφοφόρων.

      Διαγραφή
  4. Πολλά πρόβλημα σε ποικιλίες Νεκταρίνι και Συμπηρινα μετά της έντονες βροχόπτωσης ελπίζουμε να δωθεί λύση στο πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελάτε να δείτε στην ΜΕΣΣΗ πς είναι στρώμα τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να τολμούν να έλθουν τέτοια εποχή στη Ημαθία κάτι καλό θα έχουν.Εκθεση και εκλογές γαρ.Ειδομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ