Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην ΕΠΟ ο Μαρινάκης για τον Καραντώνη από τη Βέροια

«Έφοδος» στην ΕΠΟ και το γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα περί τιμωρίας του διαιτητή Καραντώνη, μετά την αλλοίωση αποτελέσματος στην Τρίπολη. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Superleague έκανε... έκτακτη απροειδοποίητη εμφάνιση στην ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας (30/8), "εισβάλλοντας" στο γραφείο του προέδρου της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν έξαλλος με τα ρεπορτάζ που θέλουν την ΚΕΔ έτοιμη να τιμωρήσει τον διαιτητή Καραντώνη από τη Βέροια για τις αποφάσεις του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκεί όπου ακύρωσε κανονικό γκολ των γηπεδούχων για υποτιθέμενο επιθετικό φάουλ.

Η παρουσία του μεγαλομετόχου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ στο γραφείο του κ.Μπαλτάκου, όπου ήταν παρόντα κι άλλα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, διήρκεσε για περίπου μία ώρα.

Παρότι στα πρώτα λεπτά της παρουσίας του εκεί ο Β. Μαρινάκης ήταν επιθετικός, εκφράζοντας τα παράπονά του, στη συνέχεια οι... σφυγμοί έπεσαν και συζήτησαν σε ήρεμο τόνο, επιχειρώντας "να λυθούν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε!

«Μαρινάκης-Μπαλτάκος συζήτησαν την ισότιμη αντιμετώπιση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων»

Θέση για την έφοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της πήρε ο ΕΠΟ. Όπως αναφέρεται από την ομοσπονδία, υπήρξε συζήτηση του προέδρου της Super League με τον Τάκη Μπαλτάκο σχετικά με θέματα διαιτησίας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Ο πρόεδρος της Super League και β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφτηκε σήμερα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο στο γραφείο του, παρουσία των μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ, κ.κ. Δημητρίου, Αντωνίου, Χατζησαρόγλου και Διακοφώτη, καθώς και του Acting CEO κ. Ιάκωβου Φιλιππούση.

Στην συνάντηση που διήρκησε μία περίπου ώρα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διαιτησίας, όπως οι τιμωρίες των διαιτητών που κάνουν λάθη και η ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων, η επαγγελματική διαιτησία και οι ενέργειες για την πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εν γένει».

1 σχόλιο:

  1. Ο Καραντώνης δεν είναι από την Βέροια. Από την Νάουσα είναι ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ