Quantcast

http://picasion.com/

Από το Μακροχώρι, η 17χρονη άγρια δολοφονημένη Νικολέτα

Ο δράστης την έπνιξε, αφού της έκλεισε το στόμα και τη μύτη
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η τρίτη γυναικοκτονία σε σχεδόν 24 ώρες που όπως φαίνεται σημειώθηκε, με θύμα την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι. Η 17χρονη βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρή 
στο κρεβάτι της, από την αδελφή της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του, ανάσκελα, ημίγυμνη, χωρίς την μπλούζα της. Η οικογένεια της άτυχης 17χρονης είναι από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Η μητέρα της 17χρονης έφυγε στις 4 το απόγευμα χθες από το σπίτι για να πάρει στο κατάστημα που εργάζεται ένα τυροπιτάδικο. Στις 5 το απόγευμα κάλεσε η 16χρονη, μικρότερη κόρη της οικογένειας την 17χρονη Νικολέτα στο κινητό της και δεν απάντησε. 

Μετά τις 8 με 9 το βράδυ και ενώ προσπαθούσαν μητέρα και κόρη να επικοινωνήσουν με την 17χρονη Νικολέτα χωρίς επιτυχία, υπήρξε έντονη ανησυχία και η μικρότερη αδελφή μαζί με τον σύντροφο της μητέρας (Σύριος στην καταγωγή) πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.


Εγκλημα στο Περιστέρι: Η 17χρονη και ο 22χρονος είχαν σχέση εδώ και 10 μήνες

Η 17χρονη διατηρούσε τους τελευταίους 10 μήνες δεσμό με 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος μάλιστα είχε και κλειδιά του σπιτιού. Η 17χρονη είχε φέρει τον σύντροφό της να μείνουν μαζί στο σπίτι, προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση της μητέρας της. Οι τσακωμοί και οι καβγάδες μεταξύ του νεαρού ζευγαριού ήταν συχνές σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου Πακιστανού προκειμένου να καταθέσει όπως κατέθεσαν και φίλοι του. Πληροφορίες από το πρωί αναφέρουν ότι 22χρονος κάποια στιγμή επισκέφθηκε σπίτι φίλων του, πήρε κάποια ρούχα και εξαφανίστηκε.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που θα κάνει την νεκροψία στη σορό της 17χρονης είναι καταρχάς ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για εγκληματική ενέργεια και ότι μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο. Ο/η δράστης δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα κλείνοντάς της τους αεραγωγούς, στόμα και μύτη. Μάλιστα, στο αριστερό μάγουλο το άτυχο κορίτσι φέρει εκδορές.

5 σχόλια:

  1. τι σημασία έχει η καταγωγή του συντρόφου της μητέρας και το βρίσκετε απαραίτητο να αναφερθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και έχει σημασία… άμα ήταν Έλληνας θα είχε μαθευτεί σε όλο το Πανελλήνιο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είτε Έλληνας είτε Πακιστανός είτε Σύριος είτε είτε είτε το κακό έγινε ! Δεν γυρνάει πίσω το κοριτσάκι...και οι Έλληνες τα ίδια σκατα είναι καλύτεροι είναι οι Έλληνες και δεν το ξέρω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο "πιλότος" που σκότωσε την Καρολαιν από ότι θυμάμαι ήταν Έλληνας! Κόφτε το με τις ταμπέλες! Ανθρωπόμορφα τέρατα υπάρχουν παντού γύρω μας! Μη σου τύχει!
    Ας σεβαστούμε το κοριτσάκι που έφυγε, ειδικά με αυτόν τον τρόπο, και την οικογένειά της που έμεινε πίσω!
    Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω!
    💔💔💔

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ