Quantcast

http://picasion.com/

Έχει παραγίνει το κακό στους δρόμους της Βέροιας - Μπαίνουν ανάποδα στην Κεντρικής

Δυστυχώς, ορισμένοι συμπολίτες μας δεν σέβονται τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Άλλοι περνάνε δίχως να σταματήσουν σε STOP, άλλοι κινούνται με υπερβολική ταχύτητα ακόμα και εντός της πόλης και άλλοι μπαίνουν ανάποδα σε πολυσύχναστους δρόμους. Όπως για παράδειγμα στην Κεντρικής, όπου διάφοροι ασυνείδητοι έχουν βαλθεί να σπάσουν τα νεύρα των ανυποψίαστων περαστικών και των διερχόμενων οδηγών.

Συχνά έχουμε δει να βγαίνουν αυτοκίνητα από την Περικλέους προς την Κεντρικής και να την κατεβαίνουν ανάποδα προκειμένου να στρίψουν μέσα στον Πλάτανο.

Επίσης, αρκετές φορές στρίβουν ανάποδα από Μητροπόλεως μέσα στην Τρύφωνος, επειδή οι πινακίδες «απαγορεύεται» δεν διακρίνονται καλά, παρά μόνο αφού έχεις στρίψει. 

Και το κακό γίνεται ακόμη χειρότερο, αν συνυπολογίσουμε τους μοτοσυκλετιστές που καβαλάνε πεζοδρόμια, μπουκάρουν σε μονόδρομους και οδηγούν με άκρως επικίνδυνο τρόπο!

26 σχόλια:

  1. Γεμίσαμε τροχοφόρα....Ευτυχώς ,σε λίγο με τα ηλεκτρικά ,λίγοι θα μπορούν να αγοράσουν ,οπότε θα ξαναγυρίσουμε στα γαιδούρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α.Β.Ο. = ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΟΔΗΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προχθές ένα τζιπάκι κατέβηκε την μισή Κεντρικής ανάποδα και όταν του φωνάξαμε μόνο που δεν μας έβρισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πιωμένος με το τζίπ. Συνέχεια το κάνει.

      Διαγραφή
    2. Αν μιλάμε για τον ίδιο - είναι συγκεκριμένοι αυτοί που έχουν τέτοια συμπεριφορά - πριν χρόνια είχε παρκάρει το τζίπ επάνω στα αρχαία στη Μητροπόλεως (τα είχε καβαλήσει).

      Διαγραφή
  4. Τα μηχανακια ειναι σκοτωστρες. κανουν οτι θελουν, επιτελους καποιος να τους μαζεψει. η τροχαια ακουει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας κάνει και έναν έλεγχο στους ντελιβερι που αμφιβάλλω αν έχουν όλοι τους δίπλωμα οδήγησης

      Διαγραφή
  5. Παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων άνετοι κι ωραίοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ ρε φίλε από πού είσαι τόν εαυτό κοίτα που δεν μπορεί να μήν έχεις κάνει κανένα χαζό, όμως πες μας από πού είσαι καί θά σου πω γιατί τό ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάς να κοιταχτείς. Μόνο εσύ κατάλαβες τι έγραψες!

      Διαγραφή
  7. Για όλα αυτά είναι υπεύθυνη πρώτα η τροχαία για τους ελέγχους καί ύστερα ο δήμος που δεν βάζει πινακίδες εκεί όπου έχουν φθαρεί καί τό άλλο είναι νά διορθώσει τους δρόμους που είναι γεμάτοι λακούβες καί σαμάρια όχι μόνο τά πεζοδρόμια,το άλλο περίεργο σ αυτή την πόλη είναι οι διαβάσεις δεν ξέρω αν σε άλλη πόλη είναι έτσι φτιαγμένες σε στροφές επάνω όπου ο οδηγός είτε δεν μπωρει νά δει τόν πεζό είτε γιατί θά τόν χτυπήσει άλλος από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν έλεγχοι οδηγών από την τροχαία μέσα στο κέντρο.

      Διαγραφή
  8. Να μην πουμε και για τις εξατμισεις απο τα μηχανακια και τα αυτοκινητα που ξεσηκωνουν βραδιατικα τον κοσμο και δεν κανει κανενας τιποτα για αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ακριβώς και συγκεκριμένα ένας με μια μηχανή που η εξάτμιση είναι λες και την τρύπησε!!

      Διαγραφή
  9. Καταρχήν να πούμε πως τα ''delivery'' δεν τηρούν καμία νομιμότητα σχετικά με τον Κ.Ο.Κ.......επίσης σύμφωνα με τον νέο Κ.Ο.Κ. για να επιβληθεί πρόστιμο στον παρανομούντα που παραβιάζει τον μονόδρομο πρέπει να πιαστεί επ' αυτοφώρω......άρα και καταγγελία να τον κάνεις στην αστυνομία δεν γίνετε τίποτα απλά μία σύσταση......οπότε εάν δείτε κάποιον να παραβιάζει μονόδρομο μην κάνετε άκρη να περάσει, απλά ή τον αναγκάζεται να φύγει με την όπισθεν, ή σταματάτε μπροστά του και φωνάζετε την τροχαία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι οδηγοί σχεδόν όλοι μια χαρά είναι. Δρόμους σωστούς δεν έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους μέτρησες εσύ? Γιατί οι κάτοικοι στο κέντρο άλλα λένε.

      Διαγραφή
    2. Εσένα δηλαδή τι σε πολύενδιαφερει εάν κάποιοι παρκάρουν παράνομα ή κάνουν κάποιες μικροπαραβασεις ( δεν είναι σωστό αλλά...) ;;; Εδω μας έχουν ταράξει στις χοντρό παραβάσεις οι πολιτικοί μας και πολλοί άλλοι! Τους χαλιά δρόμους και τις αποτυχημένες χαζό παρεμβάσεις σχεδόν παντού δεν τις βλέπεις και δεν καταλαβαίνεις πόσο δυσκολεύουν την κίνηση σε μια πόλη χωρίς δρόμους ουσιαστικά???

      Διαγραφή
    3. @ 6:07 Πρώτα θα γίνουν άνθρωποι κάτι δίποδα όρνια και γίδια που δεν σέβονται ούτε πεζούς, ούτε κοκ, ούτε πεζοδρόμια και όταν γίνουν άνθρωποι μιλάμε για όλα τα άλλα που πετάνε τη μπάλλα για να μην παραδεχτούν την ασχετοσύνη και την επικινδυνότητα τους στο τιμόνι και στο μηχανάκι.

      Διαγραφή
  11. Να κάνει κάτι η τροχαία για τα μηχανάκια,στον γλυκό τον ύπνο μετά τις3 το πρωί ανεβαίνουν στο πάσα κιόσκι το πότε θα φύγει η γλάστρα με το λελουδικο δεν θα το πετύχω θα το πετύχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο σας νιώθω! Παρομοίως πάνω απ' την Πιερίων μένουμε και ακριβώς αυτή την ώρα(γενικά μετά τις 23:00) τα μηχανάκια μόνο τα τζάμια που δεν σπάνε

      Διαγραφή
  12. Ντροπή να βρίζετε την αστυνομία η την τροχαία να σέβεστε τον ΚΟΚ,την ζωή σάς και τους άλλους οδηγούς,όσο για κάποιους μαγκες που γράφουν,( η ΜΑΓΚΙΑ πληρώνετε) οτι κατάλαβες κατάλαβες,μην ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους για την ταχύτητα που γουστάρεις.Σεβασμος και τήρησε τον ΚΟΚ ,η ζωή είναι γλυκιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ κάνουμε παζάρια πάνω σε γέφυρες, κόβοντας την πόλη στα δύο,.
    Έχετε υπόψη σας τι γίνεται κάθε μέρα στη Μ.Αλεξανδρου μπροστά στο Μασούτη, κάθε μέρα από τα φορτηγά που ξεφορτώνουν και αναγκαζόμαστε να μπούμε στο αντίθετο ρεύμα εκατέρωθεν. Αφήστε το δέντρο και πιάστε το δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο γερανός της τροχαίας που είναι ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν υπάρχει οδηγός που δεν έχει παρανομήσει ΠΟΤΕ αυτός να μιλήσει ΜΟΝΟ!!! Αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ