Quantcast

http://picasion.com/

«InHouse»: Μαζί δημιουργούμε το μπάνιο των ονείρων σας!

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς
Το μπάνιο είναι το δωμάτιο που επισκεπτόσαστε ιδιαίτερα συχνά. Είναι ο πρώτος χώρος που επισκεπτόσαστε το πρωί και ο τελευταίος πριν κοιμηθείτε. Γιατί λοιπόν να μην μετατρέψετε το μπάνιο σας στον χώρο που θα σας ανανεώνει και θα σας χαλαρώνει; Με την σωστή καθοδήγηση των επαγγελματιών της εταιρείας «Inhouse», θα βρείτε τα πλακάκια και είδη υγιεινής που ταιριάζουν στον χώρο σας για να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας.


Κλασσικές επιλογές αλλά και οι τελευταίες προτάσεις διαμόσμησης, σε πλακίδια όλων των διαστάσεων και σε πολύ προχωρημένα σχέδια σε είδη υγιεινής, με την εγγύηση της «Inhouse» του Κώστα Παυλίδη και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σας περιμένουν στο κατάστημα στην οδό Πιερίων 127 για να συνθέσετε το μπάνιο σας, όπως το επιθυμείτε.

Μια μοντερνα και ιδιαιτερη καμπινα ντουζιερας



Η εταιρεία «InHouse» του Κώστα Παυλίδη, με δυναμική πολυετή παρουσία και εμπειρία στον χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, ήρθε μέσα από το νέο της κατάστημα στην οδό Πιερίων 127 να μας προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής.

Μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης σε πολλές διαστάσεις και σχήματα



Εμπιστευθείτε τους ειδικούς της «InHouse» και επιλέξτε πλακάκια και είδη υγιεινής, από μεγάλους Ιταλικούς και Ισπανικούς οίκους, αλλά και Ελληνικές βιομηχανίες. Όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας η «InHouse» θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.

«InHouse»
Πιερίων 127
τηλ. 697 699 1188




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ