Quantcast

http://picasion.com/

Νεότερες πληροφορίες: Ακυβέρνητο φορτηγό προκάλεσε τη φωτιά σε βενζινάδικο στον Περιφερειακό

Λύθηκε το χειρόφρενο, τσούλησε για αρκετά μέτρα και έπεσε στην αντλία βενζίνης

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Αυγούστου 2022 στον Περιφερειακό της Βέροιας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα, όταν οδηγός φορτηγού στάθμευσε στον Περιφερειακό της Βέροιας, μπροστά σε ζαχαροπλαστείο, προκειμένου να αγοράσει καφέ, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λύθηκε το χειρόφρενο και το βαρύ όχημα άρχισε να κινείται «ακυβέρνητο» στον δρόμο. 


Η «τρελή» πορεία του φορτηγού σταμάτησε λίγα μέτρα παρακάτω, στο βενζινάδικο της Shell που βρίσκεται δίπλα στον Σκλαβενίτη, όταν έπεσε επάνω σε μια κολώνα από το στέγαστρο του πρατηρίου και στη συνέχεια σε μια από τις αντλίες βενζίνης, γκρεμίζοντάς την, ενώ χτύπησε και ένα αυτοκίνητο μάρκας VW Golf που βρισκόταν δίπλα στις αντλίες.

Αμέσως ξέσπασε φωτιά στον εξωτερικό χώρο του βενζινάδικου και στο μπροστινό μέρος του φορτηγού, με τους υπαλλήλους να τρέχουν έντρομοι να σβήσουν τη φωτιά. Αμέσως στο συμβάν κλήθηκε και μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, όπου κατάφερε και έσβησε τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί και προκληθεί μεγάλη έκρηξη.




Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, είτε στον περιφερειακό από την αναξέλεγκτη πορεία του φορτηγού, είτε από την φωτιά που ξέσπασε στην αντλία. Στο συμβάν έσπευσε και η Τροχαία Βέροιας, όπου διενεργεί τις απαραίτητες προανακρίσεις για το συμβάν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












7 σχόλια:

  1. Εχει καμια σχεση με την ληστεια πριν; αφου και το θυμα ο επιχειρηματιας ηταν ιδιοκτητης βενζιναδιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, αυτός που λήστεψαν ήταν ο Καλλιαρίδης...

      Διαγραφή
  2. Πάντως τους έχει βαρέσει η ζέστη. Δεν εξηγήτε αλλιώς. Το πρωί μία κατέβαινε με το αυτοκίνητο της την Μητροπόλεως, της ήρθε να κατέβει(!) να κλείσει την πόρτα του συνοδηγού που προφανώς δεν την είχε κλείσει καλά, κατέβηκε χωρίς να βάλει χειρόφρενο αυτό άρχισε να τσουλάει αυτή να τρέχει να μπεί ξανά μέσα και το σταμάτησε μπροστά στο ταχυδρομείο!!!! Όσοι ακολουθούσαμε με τα αυτοκίνητα την χαζεύαμε για το μυαλό ξουράφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γρουσούζης ο Ζαχαροπλαστης φταίει που λέει σε όλα οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοια καθαρά άτομα σαν τον ζαχαροπλάστη και ακούμε και καμιά αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ενώ καιγόταν αντλία και φορτηγό ο οδηγός μπήκε μέσα στο φλεγόμενο φορτηγό και το τράβηξε πισω απομακρύνοντάς το σε παρακείμενη οδός και έτσι αποφύγαμε τα χειρότερα όπως να επεκταθεί η φωτιά στις δεξαμενές του φορτηγού και στις δεξαμενές του βενζινάδικο! Το θάρρος και η τόλμη του οδηγού θα πρέπει θα υπογραμμιστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ