Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βέροια - Όλα τα ονόματα

Πρόεδρος ο Στέργιος Διαμάντης
Το πολυπόθυτο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βέροια πήρε σάρκα και οστά μόλις πριν λίγο, αφού η οικογένεια Μπίκα, που έχει το πλειοψηφικό πακέτο και παραμένει η ιδιοκτήτριά της, προχώρησε στον ορισμό του. Έτσι από σήμερα, όλα στην Βεροιώτικη ΠΑΕ θα λειτουργούν όπως αρμόζει σε μία εταιρεία, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να παίρνει την σκυτάλη από την επιτροπή πρωτοβουλίας, που κατά βαση αποτελείτο από τους ίδιους ανθρώπους. 

Πιο συγκεκριμένα, τα ηνία του Δ.Σ., όπως αναμενόταν, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, που θα εκτελεί και χρέη Δ/νοντα συμβούλου. Από εκεί και πέρα, αντιπρόεδρος ο επιχειρηματίας Στέφανος Αποστολίδης, ταμίας ο ασφαλιστικός πράκτορας Κώστας Σισμανίδης και μέλη ο επιχειρηματίας Γιάννης Σισμανίδης και ο γεωπόνος Μιχάλης Ανθουλάκης.

27 σχόλια:

  1. μπράβο, καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυο όνειρα είχε ο Διμαντης πρόεδρος στην ΔΕΥΑΒ και πρόεδρος στην ομάδα της Βέροιας και στα δυο διορισμένος ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού είναι άξιος ας πάρει όσα θέλει, έχετε κανένα πρόβλημα, βάλτε πλάτες εσείς αν είναι να δούμε πόσο καλά θα τα καταφέρετε καναπετζήδες

      Διαγραφή
  3. Πάρε τον ένα και τράβα τον άλλον. Με το καλό στην Γ εθνική και από εκεί στην διάλυση να ησυχάσει και η πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΗ Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
  4. Βουρ για υποβιβασμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη θητεια ..αξιοι συνεχιστες της υπερπροσπαθειας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τι προσόντα;
    Ας μας πει κάποιος τι έχει σπουδάσει; τι γνώσεις έχει για τα δύο νευραλγικά Προεδρία; Χωρίς να υπάρχει τίποτα προσωπικό με κανένα.
    Υπάρχει περίπτωση κάτι τέτοιο να γίνει σε καμία σοβαρή Ευρωπαϊκή, Αραβική, Αμερικάνικη ή Ασιατική χώρα;
    Μα είναι δυνατόν να γίνονται ακόμα στο Ελλαδιστάν; Υπάρχει περίπτωση να μείνει κανένας νέος υπό τέτοιες συνθήκες στη χώρα, όταν υπάρχει στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχείρησεων και κάποιοι συνεχίζουν ως ερασιτέχνες να πειραματίζονται και να συνεχίζουν να πιστεύουν σε θαύματα; Μέχρι πότε; Τι σας έχει πιάσει και γαντζώνεστε σε όποια θέση βρείτε; Δεν έχετε καταλάβει μέχρι που φτάνει ο καθένας; Και τι θα γίνει αν όλα πάνε άσχημα για την ομάδα και την επιχείρηση; Ποια δικαιολογία θα πείτε τότε; Ποιος θα φταίει; Ποιός θα πληρώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπου υπάρχει αμοιβή προέδρου , καλά τα λές ! Τι γυρεύει μια ΠΑΕ στο γήπεδο του Δήμου ? Πληρώνει τις υποχρεώσεις , ψάξε Βεροιώτη και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα .

      Διαγραφή
    2. Μεγάλε, τους (ζωγράφησες).
      Είναι σίγουρο ότι ούτε πέρασε από το μυαλό τους να ψάξουν κανένα σπουδαγμένο ειδικό στο ποδοσφαιρικό management . Δεν φαίνεται να νοιάζονται για την ουσία. Ίσως κάποιος να σκέφτεται τους ψήφους των οπαδών, ίσως άλλος τις γνωριμίες για επέκταση προσωπικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ίσως άλλος για πελατολόγιο από τους οπαδούς, ποιος ξέρει; Και αυτά να είναι οι επιδιώξεις δεν θα ήταν απαραίτητα κακό, φτάνει να είχαν κάποιους ειδικούς για να διοικήσουν την ομάδα ώστε να υπάρξει κάποια σοβαρή πιθανότητα για αποτέλεσμα και όφελος και για την ομάδα.
      Τελικά είμαστε η χώρα (της αυτοπεποίθησης των μέτριων) και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

      Διαγραφή
    3. Ν'αγιάσει το στόμα σου

      Διαγραφή
    4. βάλε λεφτά εσύ να πάρουν 10 σπουδαγμένους μάνατζερ, καλό ε;;;

      Διαγραφή
    5. 1ον Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ! 2ον Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ! Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

      Διαγραφή
  7. Όταν κάποιος θέλει να αποχωρήσει πουλά ή παραχωρεί τις μετοχές. Δεν διορίζει δοτά Συμβούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τι προσόντα και τι γνώσεις έγινε πρόεδρος ο Διαμαντής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν 11 χρόνια εργάτης ως δημοτικός σύμβουλος , σήμερα πρόεδρος παντού , είδατε φίλοι μου , αυτή είναι η πολιτική , πρώτα το τομάρι τους και μετά ...... άντε να μη το 'πω ! Άξιος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες αμα εισαι πολυυυυυυυ εξυπνος . Η ζηλεια θα σας φαει

      Διαγραφή
    2. Και εσύ χαίρεσαι πανέξυπνε , μάλλον σε βολέψανε για να τα λες , αυτοί οι σχετικοί χωρίς προσόντα , καταστρέφουν τα παιδιά μας .

      Διαγραφή
  10. Ας αφήσει τα ποδόσφαιρα αυτός από τα νερά κι ας ασχοληθει με το δίκτυο ύδρευσης. Με τη δουλειά του δηλαδή. Που αυτά τα έργα πια όλο τελειώνουν και τελειωμό δεν έχουν! Σε κάποιες περιοχές εκτός της κυρίως πόλης, οι σωλήνες μας έχουν κενά αέρος κι ακούγονται σαν ωτομοτρίς. Πίεση δεν έχουμε, το ξερό από τη βρύση βγαίνει λευκό σαν γάλα .
    Φανταστείτε τι θα γίνει και στη Βασίλισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σου είπε ότι τα νερά είναι η δουλειά του ; Τι γνώσεις έχει για τα νερά ; Τι σπούδασε ;
      Καλά τα λέει ο παραπάνω (η αυτοπεποίθησης των μέτριων).

      Διαγραφή
  11. Μια συμβουλη : Δυο καρπουζια στην μασχάλη δεν χωράνε φίλε Διαμαντη , θα πέσουν και τα δυο κάτω και με θορυβο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ το ένα χωράει, αλλά άμα δεν ξέρεις να κρατάς τα καρπούζια όσα και να πάρεις στο τέλος (θα πέσουν κάτω και με θόρυβο) όπως λες.

      Διαγραφή
  12. ΡΕ ΤΙ ΛΥΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;ΘΗΡΙΑ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια!!!! Ολοι εσείς οι ανώνυμοι που βγάζετε ζήλια να κοιτάξετε τις καμπουρες σας.
    ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ όνομα και πράγμα! Προσφέρει μεγάλο έργο, χωρίς να εχει φαει ΈΥΡω!!Θα το δειτε στις επόμενες εκλογές!!!! Λυπάμαι αλλα χωνεψτε το απο τωρα οτι θα είναι στην πεντάδα!!! Γατακιααα αντε γειάααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ, ΜΑΚΑΡΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

      Διαγραφή
  14. Ειδαμε και αυτούς με τα πτυχία και τις δεξιότητες!!!! Ο κλεψας του κλεψαντος!!! Καμια ηθική πάνω τους! Λιγο τσιπα ρε παιδιά, σε μια επαρχία ζούμε, χαζοί δεν ειναι οι πολίτες, ειδαμε και κατι πτυχιούχους ποσο βαθια βούτηξαν το χερι στο μελι!!
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΞΙΟΣ!!! ΗΘΙΚΟΣ!!!
    Στην Ελλάδα η αλήθεια ποναει και δεν επιβραβεύεται δυστυχώς βγαίνει η ζηλια! ΦΙΛΕ ΣΤΈΡΓΙΟ συνεχισε όπως ξέρεις και στα @@@ τι λένε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχω πάθει πλάκα με την παραφιλολογία σας. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ