Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Κουκουλοφόροι λήστεψαν επιχειρηματία έξω από τράπεζα στη Βέροια

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν πριν λίγη ώρα έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Πιερίων. Γνωστός επιχειρηματίας από τον χώρο των καυσίμων, ετοιμαζόταν να εισέλθει στο κατάστημα όταν άγνωστοι κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν αρπάζοντας το φάκελο με τα χρήματα που ήταν έτοιμος να καταθέσει. Οι ληστές διέφυγαν αμέσως με ΙΧ, ενώ στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Την υπόθεση διευρευνά το τμήμα Ασφάλειας Βέροιας που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

11 σχόλια:

  1. Το βράδυ,
    Χαρές και τραγούδια και γλέντια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευπαθής ομάδα ημεδαπών ή ευπαθής ομάδα επενδυτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους απογόνους των σπουδαίων πολεμιστών Ελλήνων που καθοντουσαν και κοιτούσαν να εξελίσσεται μια λησταρχικη πράξη εις βάρους συμπολίτη μας. Αυτή η παθητική στάση πρέπει να αλλάξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...4.50 κοιμάσαι.Αλλο πράγμα φταίει για τις ληστείες.
      ... αν οι απόγονοι πέφταν ηρωικά μαχόμενοι και τελικά τους πιάνανε, τα ελληνικα δικαστήριά θα έκλειναν φυλακή αυτούς που δεν έκλεισαν τις προηγούμενες 29 φορες ?

      Διαγραφή
    2. Εσύ που ΔΕΝ ΚΟΙΜΆΣΑΙ κάτσε εδώ μέσα στο Internet να έχεις άποψη για όλα και όλους

      Διαγραφή
  4. Η πληγη της χωρας δεν ειναι ουτε οι αλλοδαποι ουτε οι αφγανοπακιστανοι και λογης ξενοι αλλα μια ομαδα που φερουν ελληνικη ταυτοτητα και ζημιωνει το κρατος καθε μερα με εκατομμυρια ευρω χωρις να προσφερουν ουτε σεντ, αν δεν γινει κατι με αυτους τους γυφτους θα ειμαστε μια ζωη υποδουλοι τους και θα δουλευουμε για αυτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλαγή του νόμου τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οπαδοί της Γιουβέντους. Πήγαν στα κεντρικά τους στο Γιδά ή στα Πολυκλαδικά μέσω Κοζάνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά σας κάνουν.
    Ψηφίστε Ηλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον παρακολούθησαν 100%. Οι πιο τεμπέληδες είναι οι Ρομά όπως βλέπω. Όλο πανηγύρια και νυχτερινά κέντρα πηγαίνουν. Για κόψτε τους τα επιδόματα να δεις τι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά την ληστεία και στην πορεία καφέ στην γέφυρα Κούσιου με τις γυναίκες , για να έχουν παρελθόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ