Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το Άλσος του Αγίου Νικολάου - Έδωσαν ρεσιτάλ Τσαχουρίδης και Κονταρός

Έγινε απονομή μεταλλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως στον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 οι Λύρες στις Πηγές, για 5η χρονιά, από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης». Το μαγευτικό Άλσος του Αγίου Νικολάου πλημμύρισε από τις χιλιάδες κόσμου, που στήριξε για ακόμα μία φορά την διοργάνωση. Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης / Matthaios Tsahouridis και ο Μανώλης Κονταρός προσέφεραν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια από τον Πόντο, την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα.


Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Φώτης Φανιάδης, ο οποίος παρουσίασε τις προσπάθειες διάσωσης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Αργυρουπόλεως, καθώς τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απονομή του αργυρού μεταλλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο για τη συμβολή του στις ενέργειες διάσωσης του πνευματικού αυτού πλούτου. Την απονομή πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.

Στη συνέχεια, δίπλα στα τρεχούμενα νερά των πηγών της Αράπιτσας, η ποντιακή λύρα του Ματθαίου Τσαχουρίδη συνάντησε την κρητική λύρα και το λαούτο του Μανώλη Κονταρού, προσφέροντας μία αξέχαστη βραδιά.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Τάσος Μπαρτζώκας, κ. Άγγελος Τόλκας και κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας κα. Δώρα Μπαλτατζίδου, κ. Γιώργος Τριανταφύλλου και κ. Βασίλης Τζουβάρας, οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας κ. Βασίλης Παπαδόπουλος και κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, η Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κα. Στεφανία Τανιμανίδου, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, μέλη συλλόγων και φορέων από Νάουσα, Βέροια, Ημαθίας, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Δείτε φωτογραφίες από το Photonet Studio:























4 σχόλια:

  1. kai mazi me to alsos bouliaxe kai h ais8htiki mas. ethnomixolagneia plastiki karekla kai fantaxtera party. Ekklisia xorhgoumeni kai politikoi toy panhgyrioy.
    Pame pali pisw olotaxws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΑΦΥΛΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΧΙΤΖΑΜΠ ΚΑΙ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΝΟΣ ΒΑΡΕΛΙΟΥ...

      Διαγραφή
    2. Ναι, αλλά γιατί φωνάζεις; Το πήρες τόσο προσωπικά; Λυπάμαι πολύ που δεν πήρες και εσύ ένα μετάλλιο.

      Διαγραφή
  2. ΄Μία μικρή παρατήρηση: Από Δευτέρα τα κρούσματα στην Ημαθία θα ανέλθουν σε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ