Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα νέα του μέλη υποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελιά - Ποιοι ήταν εκεί;

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση με σύνθημα «Ελάτε να γνωριστούμε - Μαζί Δυναμώνουμε το Αύριο», διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022 η Νομαρχιακή Ειτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας. Η εκδήλωση είναι η πρώτη από μια σειρά ανάλογων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στην Ημαθία, στις οποίες καλούνται όλοι οι φίλοι και προοδευτικοί πολίτες, με σκοπό την υποδοχή και την γνωριμία νέων μελών της παράταξης.

Χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν, ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, ο πρώην βουλευτής Χρήστος Αντωνίου, ο αναπληρωτής συντονιστής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ημαθίας Γρηγόρης Γεωργιάδης, ενώ τον χαιρετισμό του συντονιστή της Ν.Ε. Κώστα Καλδάρα, ο οποίος απουσίασε για επαγγελματικούς λόγους, διάβασε η Δέσποινα Παπαγιαννούλη η οποία συντόνιζε και την εκδλήλωση. 

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια πολίτες, απλά μέλη ή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, αναφερόμενοι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ στο τέλος τοποθετήθηκε και η πρώην βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου.

Δείτε φωτογραφίες:


















































9 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ένα συμπέρασμα βγάζω. Η διαφθορά και η έλλειψη λογικής είναι τόσο διάχυτη στην κοινωνία που δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.
    Λυπάμαι για την κατάντια του έθνους.χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai o Syriza kalo
    kai o Pasok
    kalo omws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα ηταν κακη λυση, η επιλυση του κυπριακου με αναγνωριση του ψευδοκρατους του σφαγεα ντεκτας ,ως βορεια κυπρος.
    Με γεωγραφικο προσδιορισμο βεβαιως βεβαιως.
    Τι θελει ο λαος και τι λεει η ιστορια δε μας ενδιαφερει.
    Κοιταμε μπροστα.

    Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα νέα μέλη εάν είδα καλά είναι οι γέροι και οι γριές που δείχνετε,πλάτη έχουν οι νέοι αυτούς να δείξετε πρόσωπα σύντροφοι,εφόσον πρόκειται για νέα μέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΜΕ ΜΑΣΚΑ Ή ΧΩΡΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλοί παρόντες από τα νέα μέλη και κάποια από αυτά μίλησαν. Σημαντικό. Όποιος έχει, λοιπόν, μάτια βλέπει και αυτιά ακούει. Εκτός αν τα ανοιγοκλείνει και τα δύο κατά περίπτωση...Κακό του κεφαλιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε βεριωτη μόνο δεξιοί ενδιαφέροντες για τον ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ