Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για το «Τουρισμός για όλους»

Ξεκινά σήμερα, Σάββατο 16 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», καθώς ανοίγει η πλατφόρμα tourism4all για τις αιτήσεις, η οποία και θα παραμείνει ενεργή για πέντε ημέρες. Θα ακολουθήσει ηλεκτρονική κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 200.000 δικαιούχοι, οι οποίοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το e-voucher των 150 ευρώ που θα λάβουν, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί o κάθε δικαιούχος να το χρησιμοποιήσει και για χειμερινές διακοπές.

Ειδικώς για ΑΜΕΑ που κληρώνονται ως δικαιούχοι, καθώς και για κληρωθέντες δικαιούχους με τέκνα ΑΜΕΑ, κατά την περιγραφόμενη στο άρθρο 5 διαδικασία, η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται σε 200 ευρώ.

Κάθε δικαιούχος θα «κατεβάσει» στο κινητό του μια άυλη κάρτα με το ποσό της επιδότησης, το οποίο θα μπορεί να διατεθεί μόνο για δαπάνες διαμονής.

Η εξαργύρωση των 150 ευρώ μπορεί να γίνει σε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας και την ίδια στιγμή οι ξενοδόχοι θα μπορούν άμεσα να λάβουν τα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ