Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (18/7 - 24/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μας επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες και κρίσιμα γεγονότα. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει μία επικίνδυνη Αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου 2022! Σκληρές και απότομες συμπεριφορές θα φέρει η όψη αυτή, όπως και ριζικές, αναγκαστικές και ίσως επίπονες αλλαγές! Η εμμονή με την ισχύ, θα φέρει παιχνίδια εξουσίας, κακίες και κόντρες! Αμυντικές στάσεις με την μορφή καταναγκαστικής εξουσίας και απολυτότητας, θα φέρουν προβλήματα! Στον έρωτα μυστήριες, αινιγματικές και παθιασμένες συμπεριφορές , θα φέρουν τα πάνω κάτω και επιπλέον η διαχείριση των οικονομικών γίνεται με τον πιο λάθος τρόπο! Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των αρχών του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!


♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου και για σένα είναι τώρα μία καλή ευκαιρία να γεφυρώσεις το με αγαπημένα πρόσωπα, να δώσεις και να πάρεις αγάπη, να κατασταλάξεις στο τί είναι αυτό που πραγματικά ζητά η ψυχή σου αλλά και να επαναφέρεις το κλίμα ζεστασιάς στις σχέσεις σου! Ανανεώσεις στο χώρο του σπιτιού ευνοούνται! Με τον Ερμή στο Λέοντα, μπαίνεις σε καλοκαιρινή διάθεση για φλερτ, γνωριμίες και ερωτικό παιχνίδι. Από τις ημέρες της εβδομάδας που πρέπει να προσέξεις είναι η Δευτέρα και η Τετάρτη γιατί οι αντιθέσεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα φέρουν κάποιες επαγγελματικές πιέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιδανικό το διάστημα για να αναθερμάνεις μία ερωτική σχέση που κρατά χρόνια, ή για να αναβιώσεις έναν έρωτα με άτομο του παρελθόντος. Ο Ερμής από το Λέοντα, σε βοηθά να έχεις όμορφες επικοινωνίες και συναντήσεις ερωτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πιέζεσαι και το κλίμα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, προσοχή σε ποιους εμπιστεύεσαι! Στα οικονομικά ο Άρης από τον Ταύρο φέρνει αρκετά έξοδα που σου προκαλούν εκνευρισμό!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου, σε αυτή την περίοδο ευνοούνται ιδιαίτερα οι μετακινήσεις με το σύντροφο, οι επικοινωνίες και οι εκ βαθέων εξομολογήσεις που θα σου προσφέρουν χαρά, ικανοποίηση, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για νέα φλερτ που έχουν πινελιές ρομαντισμού! Οι σκέψεις σου αλλά και ο τρόπος έκφρασης σου αποκτούν περισσότερο ζεστασιά και τρυφερότητα. Με τον Ερμή από το Λέοντα, ευνοούνται οι οικογενειακές συζητήσεις, προσοχή μόνο στις υπερβολές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για τρυφερότητα, ζεστασιά και για να έχεις όμορφες συναντήσεις και επαφές στα αισθηματικά σου! Βελτιώνεται η επικοινωνία με το ταίρι σου ενώ αν δεν έχεις σχέση είσαι στο κατάλληλο διάστημα για μία γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να έχεις φόβους και ανησυχίες για τα επαγγελματικά σου ή και να έχεις κουραστεί από τις αλλεπάλληλες απαιτήσεις, όμως ο επιμένων νικά στα επαγγελματικά και εσύ θα έχεις πρόοδο! Στα οικονομικά αρκεί να συγκρατήσεις την βιασύνη στα έξοδα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου, εσύ είσαι πλέον σε ετοιμότητα να εκτιμήσεις καλύτερα τι είναι σημαντικό για σένα, ποιες είναι οι αξίες σου, τι έχεις δίπλα σου , τι σου ανήκει και τι θέλεις να παραμείνει δίπλα σου! Μπαίνεις σε μία καλή περίοδο και για τα οικονομικά σου όπου μπορείς να καλύψεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα…. Με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Λέοντα, είναι βέβαιο ότι οι μέρες σου πληθαίνουν από επικοινωνίες και από όμορφες μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις σχέδια και να σταθεροποιήσεις μία σχέση σου! Ένα σύντομο ταξιδάκι θα αναζωπυρώσει την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα έχεις τις κατακτήσεις σου αυτό το διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αντιθέσεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλούν ανησυχία για τα οικονομικά και αυξημένες υποχρεώσεις. Το επαγγελματικό στρες είναι έντονο, όμως βρίσκεις και λύσεις!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε , αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο σου και εσύ στην καρδιά του καλοκαιριού ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις, μαγνητίζεις και περνάς όμορφες στιγμές. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται, οι ευκαιρίες για χαρά, απόλαυση, ανεμελιά παρέα με αγαπημένα πρόσωπα είναι πιο γενναιόδωρες …Αναγνωρίζεις καλύτερα τι είναι αυτό που θέλεις και επικεντρώνεσαι σε τρόπους που θα κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη! Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα, θα σε στηρίξουν στην εύρεση λύσεων στα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπαίνεις στην πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς αφού καλωσορίζεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου! Έχει έρθει η ώρα να απολαύσεις στιγμές, αρκεί να απομακρύνεις από κοντά σου τοξικές σχέσεις (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο) που δεν σε ωφελούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Δίας από τον Κριό βάζει τα δυνατά του για να ανελιχθείς επαγγελματικά πετυχαίνοντας τους στόχους σου! Στα οικονομικά σου παίρνεις σημαντική ανάσα!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, από την Παρασκευή μπαίνεις στο κατώφλι μίας νέας αστρολογικής χρονιάς με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο σου, τα γενέθλιά σου ξεκινούν και μπορώ να πω ότι μπαίνεις σε περίοδο που θα λάμψεις! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα κύμα νοσταλγίας έρχεται για να σε παρασύρει αυτό το διάστημα στην θάλασσα του συναισθήματος, της αναπόλησης, της ανάγκης να βρεθείς κοντά σε αυτό που πραγματικά αγαπάς πολύ! Αντιλαμβάνεσαι ότι οι σχέσεις θέλουν θυσίες και είσαι σε ετοιμότητα να δώσεις άνευ όρων και κανόνων την αγάπη σου! Δεν λείπει ωστόσο και το παρασκήνιο, το κρυφό, το μυστικό, ίσως όμως αρκετές στιγμές εσύ ο ίδιος να μην θέλεις να κάνεις γνωστές τις εξελίξεις που υπάρχουν στην αισθηματική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συγκινήσεις σου χτυπούν κόκκινο από αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Λέοντα, ενώ είσαι σε ετοιμότητα να δώσεις και να λάβεις αγάπη κάνοντας τις απαιτούμενες θυσίες. Μία μυστική σχέση είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί αυτό τον καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι εκνευρισμένος, βιώνεις εντάσεις και υπάρχουν καθυστερήσεις που σου προκαλούν έντονο θυμό! Στα οικονομικά μπαίνεις σε καλύτερη περίοδο!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου, και αυτό για σένα σημαίνει ότι η κοινωνική σου ζωή τονώνεται σημαντικά σε αυτό το διάστημα του έτους και έρχεσαι σε επαφή με φίλους καρδιακούς, φίλους που τους νιώθεις σαν οικογένεια και περνάς όμορφες στιγμές. Ικανοποιούνται οι προσδοκίες σου, εκπληρώνονται κάποια σχέδιά σου, η αισθηματική σου ζωή έχει περισσότερες ευκαιρίες για ρομαντισμό, ικανοποίηση, και εκπλήρωση! Φλερτ μέσα από κοινωνικό κύκλο ευνοούνται! Επιπλέον με τον Ήλιο και τον Ερμή να κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Λέοντα, κλείνεις εκκρεμότητες και μπορείς να ανακουφιστείς ψυχολογικά από πιέσεις που έχεις περάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αντιθέσεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα φουντώνουν το ερωτικό πάθος για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο! Μία ερωτική γνωριμία μέσα από τον φιλικό κύκλο θα έχει πολύ καλές προοπτικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα σχέδια που κάνεις για την επέκταση ή βελτίωση της εργασίας σου θα ευοδωθούν! Στα οικονομικά υπάρχει άνοδος και βελτίωση!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου, στην καρδιά του καλοκαιριού εσύ δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική σου εικόνα και σε τρόπους που θα την βελτιώσεις ! Η δημιουργικότητά σου αποτελεί το κλειδί για την επίτευξη των στόχων σου, ενώ σε αυτή την περίοδο του έτους δίνεις έμφαση για την βελτίωση συνθηκών και στην καριέρα σου! Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο Λέοντα θα τονώσουν την κοινωνική σου ζωή και θα δεχθείς άνεση στην εκπλήρωση μεγάλων επιθυμιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βάζεις τον πήχη ψηλά, αρχίζεις να ζητάς, να απαιτείς, να διεκδικείς ενώ κόβεις τις εκπτώσεις γιατί πλέον έχεις κατανοήσει ότι σου αξίζει το καλύτερο! Το πάθος και η ζήλεια φουντώνουν, προσπάθησε να μην έχεις απόλυτη συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά παρόλο που έχεις φόβο και ανασφάλεια, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα δεις σημαντική πρόοδο! Στα οικονομικά σου, είσαι σε κατάσταση εμπόλεμη, γιατί τα έξοδα τρέχουν και εσύ μόνιμα αγχώνεσαι

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου, και από αυτή την θέση προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη των σχεδίων σου. Στα αισθηματικά σου μπορείς τώρα να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και σε ένα σημαντικό σου πρόσωπο. Ευνοούνται οι έρωτες που προκύπτουν μέσα από ένα ταξίδι, από το διαδίκτυο ή με άτομο που σε χωρίζει απόσταση ή ηλικιακή διαφορά! Βελτιώνεται η επικοινωνία με το σύντροφο, ενώ ένα μακρινό ταξίδι μπορεί τώρα να προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το Λέοντα, θα προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες για την ανάπτυξη και εξέλιξη της καριέρας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανακτάς και πάλι την ελπίδα για τα αισθηματικά σου, επανέρχεται η αισιοδοξία σου και κάνεις νέα σχέδια στο πλευρό του συντρόφου σου! Ευνοούνται μακρινά ταξίδια, συναντήσεις, ή ακόμα και μία νέα γνωριμία που θα αποτελέσει μία συναρπαστική εμπειρία μέσα στο καλοκαίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σου βρίσκονται μέσα στην κόντρα, όμως οι επαγγελματικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πρόοδο και εξέλιξη! Στα οικονομικά σου υπάρχει στασιμότητα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη , αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου και για σένα τώρα φουντώνει ο πόθος σου, ο οποίος και αφορά έναν έρωτα που μιλά κατευθείαν στα βάθη της ψυχής σου! Η ερωτική σου ζωή γίνεται αρκετά πιπεράτη ετούτη την περίοδο, όμως δεν λείπουν και οι ζήλειες, οι διεκδικήσεις ή και οι χειριστικές διαθέσεις ίσως γιατί οι διαθέσεις θα είναι αρκετά ασυγκράτητες ετούτη την περίοδο! Επιπλέον δέχεσαι ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σου ενώ μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα οφειλές, χρέη ή και γραφειοκρατικά ζητήματα. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο Λέοντα, σε βάζει σε διάθεση καλοκαιρινή, ενώ οι πρώτες εξορμήσεις ή οι διακοπές μπαίνουν τώρα στα σκαριά της εξέλιξης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να παίξεις ερωτικά με άτομο γνώριμο, με άτομο που παλιότερα έζησες μία δυνατή ιστορία επομένως η πιθανότητα επανασύνδεσης ή αναζωπύρωσης σχέσης είναι πολύ πιθανή για αυτή την εβδομάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τρέχεις και δεν φτάνεις, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και είσαι με άγχος! Στα οικονομικά δείξε προσοχή γιατί κάποιος μπορεί να θελήσει ύπουλα να σε εκμεταλλευτεί!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου τονώνοντας το αίσθημα της ζεστασιάς και της συντροφικότητας στις σχέσεις σου! Έχεις την ανάγκη να δώσεις αλλά και να λάβεις αγάπη, δέχεσαι ευκαιρίες τόσο για την βελτίωση των συνθηκών στις σχέσεις σου, όσο και για την δημιουργία μίας νέας σχέσης αν είσαι χωρίς ταίρι! Για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θα υπάρξουν και οι πιέσεις / προκλήσεις εκείνες που θα σου δώσουν το μήνυμα ότι το βαθύτερο ζητούμενό σου είναι να έχεις στο πλευρό σου έναν σύντροφο που μαζί του θα έχεις αρμονία, αγάπη ζεστασιά και οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποφάσεις! Το πέρασμα του ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα, θα βοηθήσει στην στήριξη των οικονομικών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στον Καρκίνο ενώ ο Άρης κινείται στον Ταύρο, και οι 2 ερωτικοί πλανήτες βρίσκονται σε θέσεις του ωροσκοπίου σου που ενεργοποιούν τον έρωτα! Οι επιθυμίες εκπληρώνονται και είσαι από τους πιο κερδισμένους στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά πεισμώνεις και επιμένεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ ο ίδιος θες, και το πετυχαίνεις. Στα οικονομικά σου αρχίζουν να δίνονται λύσεις!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε , αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα βελτιώσει τις συνθήκες στην καθημερινότητά σου. Εσύ ασχολείσαι περισσότερο με την διατροφή σου, με την φυσική σου κατάσταση, με θέματα που αφορούν την ευεξία σου! Ζητούμενό σου είναι να επαναφέρεις την αρμονία στη ζωή σου! Στην αισθηματική σου ζωή ευνοούνται έρωτες που έχουν γεννηθεί μέσα σε χώρο εργασιακό! Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο Λέοντα ξυπνά το αίσθημα της συντροφικότητας !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου παρόλο που είσαι αγχωμένος σταδιακά μπαίνεις σε κλίμα πιο συντροφικό, αρκεί να μην γκρινιάζεις και να επαναστατείς όταν δεν γίνονται όλα, ακριβώς όπως εσύ έχεις ορίσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου είσαι εξαιρετικά αγχωμένος, όμως βρίσκεις και κάποιες λύσεις που προσωρινά θα σε ηρεμήσουν από τις εντάσεις που έχεις βιώσει.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του μία εκπληκτική περίοδος ανοίγεται για τα αισθηματικά σου, έτσι λοιπόν στην καρδιά του καλοκαιριού μπορείς πραγματικά να περάσεις υπέροχες στιγμές, γεμάτες συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά, ρομαντισμό! Ευνοούνται νέοι έρωτες, αναθέρμανση σε παλαιές ερωτικές σχέσεις, απόλαυση και ικανοποίηση μέσα από δραστηριότητες που σε γεμίζουν! Επιπλέον οι γονείς έχετε να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο Λέοντα, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από το άγχος και να αφοσιωθείς σε δραστηριότητες που σε ηρεμούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας γίνεται το Α και το Ω της ζωής σου σε αυτό το χρονικό διάστημα κα οι ικανοποιήσεις που λαμβάνεις είναι πολλές! Τα ερωτικά καρδιοχτύπια του καλοκαιριού θα επαναφέρουν στην ζωή σου την σπιρτάδα του ενθουσιασμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στην εργασία βελτιώνονται και ηρεμείς! Στα οικονομικά μπαίνεις σε περίοδο εξέλιξης και ανόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ