Προσοχή! Κλέβουν ποδήλατα στη Βέροια
Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν κρούσματα κλοπών στο κέντρο της Βέροιας. Ανήλικοι ΡΟΜΑ χρησιμοποιούν δόλιους τρόπους, προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν ποδήλατα από αποθήκες και πυλωτές πολυκατοικιών. Το θέμα είναι εις γνώσιν της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία προσπαθεί να εντείνει τις περιπολίες της και να αποτρέψει τους επίδοξους δράστες από τις κλοπές. Η κίνησή τους γίνεται καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, ακόμα και τις βραδινές ώρες. Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση αναζήτησης του ηλικιωμένου από τα Ριζώματα που αναζητούνταν το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Ο Βασίλης
-
Πόσο θα κοστίζει η διέλευση για ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγό και ένα λεωφορείο;
-
«Έσπασαν» τα νεύρα των οδηγών - Aγανάκτηση και πολλά κορναρίσματα
-
Στις έρευνες Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και drone της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών η Βηθλεέμ (Βίλμα) Μαυροματίδου. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα
-
Χρόνια πολλά σε όλους! Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα, το «Πάσχα του καλοκαιριού»
-
Νεκρός εντοπίστηκε ο 31χρονος που είχε εξαφανιστεί στις 6 Αυγούστου στην Έδεσσα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού. Η
-
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 χρονών η Ελευθερία Βύζα. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2026 και ώρα 10.30 π.μ.
-
Γεύματα κάτω από ροδακινιές και τρίλιζα με φρούτα Κάτω από τη σκιά των φορτωμένων με καρπούς δέντρων και με τον καυτό
-
Η Μαρία Λεκάκη έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τους ρόλους της τόσο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» όσο και





Αυτό που λέτε για τους Ρομά είναι ψέμα και συκοφαντία, τα ποδήλατα τα κλέβουν οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχθές βρισκόμουν σε αρτοζαχαροπλαστειο /καφέ στην Ανοίξεως, απέναντι από την παιδική χαρά. Εντόπισα 2 παιδάκια Ρομά, όχι πάνω από 10 ετών, που το ένα δοκίμασε αν ανοίγει η εξώπορτα και εισήλθε σε πολυκατοικία τελικά απέναντι μου και το άλλο έμεινε από έξω. Το δεύτερο με είδε που κοιτούσα επίμονα, κάτι μου φώναξε που δεν κατάλαβα και μετά από 5 λεπτά βγήκε και το πρώτο χωρίς να κρατάει τίποτα και απομακρύνθηκαν.
ΔιαγραφήΟι γιουφτοι δεν κάνουν τέτοια πράματα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπάρχει ένα γυφτάκι πρέπει να είναι κάθε μήνα κυκλοφορεί και με άλλο ποδήλατο βάζει καθένα ηχείο φορητό με τέρμα την μουσική και γυρνάει όλη τη Βέροια.. κοντά στο Μέγαρο μουσικής μένει... Μια φορά το είχα δεινά κουβαλάει ένα ποδήλατο χωρίς ρόδα... Απορώ γιατί δεν τον πιάνουν... Κάθε μήνα καίμε άλλο ποδήλατο!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠέφτω από τα σύννεφα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚλέβουν οι γιουφτοι;
Πείτε μου τώρα ότι και στην Μύκονο έχει ουστηδες,
Να τρελαθούμε εντελώς…
......χαχαχαχα
ΔιαγραφήΗ Τραπεζα Πειραιως την προηγουμενη εβδομαδα κατεσχεσε 4 σπιτια στη Βεροια λογω χρεων . Ειναι μερος των ''μεταρρυθμισεων'' .
ΑπάντησηΔιαγραφή