Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσοχή! Κλέβουν ποδήλατα στη Βέροια

Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν κρούσματα κλοπών στο κέντρο της Βέροιας. Ανήλικοι ΡΟΜΑ χρησιμοποιούν δόλιους τρόπους, προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν ποδήλατα από αποθήκες και πυλωτές πολυκατοικιών. Το θέμα είναι εις γνώσιν της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία προσπαθεί να εντείνει τις περιπολίες της και να αποτρέψει τους επίδοξους δράστες από τις κλοπές. Η κίνησή τους γίνεται καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, ακόμα και τις βραδινές ώρες. Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

7 σχόλια:

  1. Αυτό που λέτε για τους Ρομά είναι ψέμα και συκοφαντία, τα ποδήλατα τα κλέβουν οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχθές βρισκόμουν σε αρτοζαχαροπλαστειο /καφέ στην Ανοίξεως, απέναντι από την παιδική χαρά. Εντόπισα 2 παιδάκια Ρομά, όχι πάνω από 10 ετών, που το ένα δοκίμασε αν ανοίγει η εξώπορτα και εισήλθε σε πολυκατοικία τελικά απέναντι μου και το άλλο έμεινε από έξω. Το δεύτερο με είδε που κοιτούσα επίμονα, κάτι μου φώναξε που δεν κατάλαβα και μετά από 5 λεπτά βγήκε και το πρώτο χωρίς να κρατάει τίποτα και απομακρύνθηκαν.

      Διαγραφή
  2. Οι γιουφτοι δεν κάνουν τέτοια πράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ένα γυφτάκι πρέπει να είναι κάθε μήνα κυκλοφορεί και με άλλο ποδήλατο βάζει καθένα ηχείο φορητό με τέρμα την μουσική και γυρνάει όλη τη Βέροια.. κοντά στο Μέγαρο μουσικής μένει... Μια φορά το είχα δεινά κουβαλάει ένα ποδήλατο χωρίς ρόδα... Απορώ γιατί δεν τον πιάνουν... Κάθε μήνα καίμε άλλο ποδήλατο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέφτω από τα σύννεφα!
    Κλέβουν οι γιουφτοι;
    Πείτε μου τώρα ότι και στην Μύκονο έχει ουστηδες,
    Να τρελαθούμε εντελώς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Τραπεζα Πειραιως την προηγουμενη εβδομαδα κατεσχεσε 4 σπιτια στη Βεροια λογω χρεων . Ειναι μερος των ''μεταρρυθμισεων'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ