Quantcast

http://picasion.com/

Κοσμηματοπωλείο «Το Ρολόι»: Μοναδικές χρωματιστές επιλογές γυναικείων ρολογιών

Για ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις
Τα ρολόγια δεν αποτελούν μόνο απαραίτητο αξεσουάρ στην εμφάνιση μιας γυναίκας, αλλά και έναν τρόπο έκφρασης του στυλ και της προσωπικότητας της. Στο κοσμηματοπωλείο «Το Ρολόι - Καλιαμάνης» θα βρεις ρολόγια που ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό τους, το σχήμα και το χρώμα τους, που θα δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή σου. Η σειρά JCou Quenn’s Mini της εταιρεία JCou, συνδυάζει με ιδιαίτερο τρόπο τη διαχρονικότητα ενός καλού, κλασικού ρολογιού, με τη γοητεία μοντέρνων και έντονων χρωμάτων για μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις. 

Θα βρεις τα γυναικεία JCou Quenn’s Mini από ανοξείδωτο και επιχρυσωμένο ατσάλι σε έντονα χρώματα όπως σε μπλε, σε γαλάζιο, σε πράσινο και σε κίτρινο καρντάν!



Βρες τη συλλογή με όλα μας τα ρολόγια στο e-shop ή το φυσικό μας κατάστημα, στην Κεντρικής 109, Βέροια. Ακολούθησε μας στο Facebook και το Instagram για να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα μας προϊόντα!

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχη συλλογή .Γενικώς το κατάστημα αυτό διαθέτει καλόγουστα πράγματα.!!!! Μπράβο μπράβο.! Ανεβάζει τον πήχη της αισθητικής στην πόλη μας στο είδος του ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ