Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Χατζή αποχώρησε από το Κέντρο Υγείας - Την Διεύθυνση αναλαμβάνει η Αθανασιάδου

Η Διευθύντρια Μαρία Χατζή παρέδωσε σήμερα την Διεύθυνση στην Χριστίνα Αθανασιάδου ως Υπεύθυνη Επιστημονικής λειτουργίας του κέντρου και της ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο της. Παράλληλα ευχαριστεί το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και Λοιπό προσωπικό του κέντρου, που
ανταποκρίθηκε πλήρως στα καθήκοντά του και κυρίως στη φάση της πανδημίας. Ευχαριστεί όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν με το Κέντρο Υγείας Βέροιας και ιδιαίτερα το Δήμο Βέροιας, το Δήμαρχο κ. Βοργιατζίδη Κ. και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Τσιλογιάννη Κ. για την πολύτιμη βοήθεια τους.

4 σχόλια:

  1. Το νοσοκομείο μας,έχει ανάγκες σε νοσηλευτικό και ιατρικό και διοικητικό προσωπικό.
    Ο κ.Πλιογκας κάνει ότι μπορεί ο άνθρωπος να φέρει κόσμο.
    Η προταση μας,
    Ας μεταφερθούν όλοι στο νοσοκομείο μας,για να έχει ο δημότης της πολης μας καλύτερη περίθαλψη.
    Εξάλλου,όλοι εκεί καταλήγουμε στο τέλος,γιατί να υπάρχει στο ενάμιση χιλιόμετρο από το νοσοκομείο,κέντρο υγειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σενα που ίσως δεν γνωρίζεις το νοσοκομειο σε όλο τον κόσμο πάρεχει 2οβαθμιες και 3οβαθμιες υπηρεσίες.Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας παρέχεται στα ΚΥ Υγείας στα περιφερειακά ιατρεία .Για καλύτερες υπηρεσίες πρέπει να στελεχώνονται όλες οι δομές υγείας για να είναι ευχαριστημένοι οι πολίτες.

      Διαγραφή
    2. Με όλο τον σεβασμό θα ήθελα να σας πω ότι σε όλο τον κόσμο τα νοσοκομεία παρέχουν 2οβαθμια και 3οβαθμια φροντίδα και επειγοντα .Μονο στην Ελλάδα υπάρχουν τακτικά εξωτερικά ιατρεία. Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας παρέχεται στα Κ Υγείας και στα περιφερειακά ιατρεια και γι'αυτό πρέπει να είναι στελεχωμενες όλες οι δομές υγείας.

      Διαγραφή
  2. Το κεντρο υγειας ειναι απαραιτητο για τη βεροια!να παρουν πισω τους χιλιαδες νοσηλευτες που εστειλαν σε αναστολη επειδη οι ανθρωποι δεν ηθελαν τα σκευασματα της μιζας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ