Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το θεατράκι της Αγίας Παρασκευής με το Φεστιβάλ της Καλλιθέας

1η μέρα με χορούς από τη Μικρασία, τον Πόντο και τη Θράκη
Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στο πλαίσιο της εορτής της Αγίας Παρασκευής, διοργανώνει στις 25 και 26 Ιουλίου 2022 στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής, ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «Η Καλλιθέα». Την Δευτέρα το βράδυ, πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, το κοινό απόλαυσε χορούς από την Θράση τη Μικρασία και τον Πόντο, από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας και Κοζάνης, την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Μαρίνας «Η Ρωμανία» και την Θρακική Εστία Εορδαίας «Ο Αρχιγένης». 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Συλλόγου της Καλλιθέας Κώστας Τοπαλίδης και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βογιαζίδης, ενώ παραβρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Γεωργία Μπατσαρά, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Παύλος Παυλίδης και Αντώνης Μαρκούλης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου που γέμισε το θεατράκι και απόλαυσε μια όμορφη βραδιά με μουσική, χορό και νόστιμα ψητά, για τα οποία φρόντισαν οι εθελοντές μέλη του Συλλόγου της Καλλιθέας.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται και ολοκληρώνεται απόψε, με τους Συλλόγους του Αγίου Γεωργίου, της Νικομήδειας και του Τριλόφου.

















1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ