Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χτίζεις, ανακαινίζεις, φρεσκάρεις το σπίτι ή την επιχείρησή σου; Ξεκίνα από το κατάστημα «Οικοδόμηση»

Εδέσσης 19, Βέροια
Χτίζετε το νέο σας σπίτι ή ανακαινίζετε τον χώρο σας ή την επιχείρησή σας; Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία, επισκεφθείτε το κατάστημα «Οικοδόμηση» στην οδό Εδέσσης 19, για να βρείτε τη σωστή καθοδήγηση προκειμένου να μην χαθείτε στις άπειρες επιλογές. Στο κατάστημα «Οικοδόμηση» θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις στα πλακάκια δάπεδου και μπάνιου, laminate, χρώματα, είδη υγιεινής, λοιπά οικοδομικά υλικά και εργαλεία και φυσικά χαμόγελο και όρεξη για εξυπηρέτηση! Μαζί με την ιδιοκτήτρια Σοφία Πάσχου θα βρείτε τις ιδανικές προτάσεις αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Με 72 χρόνια παρουσία στον χώρο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής και χρωμάτων, η Σοφία Πάσχου αποτελεί την τρίτη γενιά της επιχείρησης «Ασβεστοποιία Όλυμπος Μητσιγκόλας - Πάσχος», φέρνοντας ένα ακόμα κατάστημα για την εξυπηρέτησή σας στο κέντρο της Βέροιας, συνδυάζοντας την πείρα ετών και τις φρέσκες ιδέες, αποτελώντας εγγύηση για ποιοτικές και πρωτότυπες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οικοδόμηση - Σοφία Πάσχου
Πλακίδια - Είδη υγιεινής - χρώματα - οικοδομικά υλικά
Εδέσσης 19, Βέροια
τηλ. 698 776 6339
Βρείτε μας στο facebook: Οικο-Δόμηση Πασχου Σοφία

Δείτε φωτογραφίες του νέου καταστήματος:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ