Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν χιλιάδες Βεροιώτες αποθέωναν τον Αντώνη Σαμαρά

Ήταν το μακρινό 2009, όταν ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τη Βέροια ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ. Αρχικά, είχε μεταβεί στο ξενοδοχείο «Αιγές» όπου μίλησε σε φίλους, στελέχη και δημοσιογράφους, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο κέντρο της Βέροιας. Εκεί, στην οδό Μητροπόλεως έτυχε θερμής υποδοχής από χιλιάδες συμπολίτες μας, που τον περίμεναν καρτερικά για πάνω από μια ώρα. Λίγο αργότερα μίλησε μπροστά στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθέατρου «ΣΤΑΡ» και αποχώρησε με τους οπαδούς της ΝΔ να «περικυκλώνουν» το αυτοκίνητο και να του εύχονται καλή επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές.

Για την ιστόρία, τρία χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου 2012, σχηματίζεται η κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με τον Αντώνη Σαμαρά, να ορκίζεται Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως. 

Δείτε το φωτογραφικό αρχείο από την εφημερίδα «Μακεδονική»: 







































13 σχόλια:

  1. ΓΑΠ και Σαμαρας μια ολοκληρη τετραετια δεν μπορεσαν να κανουν μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι αυτοί μην νομίζετε ότι βάλαν μυαλό, πάλι εκεί ψηφίζουν, αφού ξέρουμε ότι ο Έλληνας ψηφοφόρος είναι GAO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όλοι αυτοί μετά ψήφισαν Κούλη...

    Ζουν ακόμα ανάμεσα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ραγιάδες….αναγούλα πραγματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ραγιάς είναι ο δήθεν ταχα μου ψευτο-προοδευτικούλης αριστερόφρων που αναγουλιάζει στη θέα νοικοκυραίων της Βέροιας που τολμήσανε να στηρίξουνε μια άλλη επιλογή από τις...προτιμήσεις του. Έλα φιλαράκι μου , δώσε μας τα φώτα σου , εμφάνισε μας την προχωρημένη σου ...προοδευτική σκέψη και υπέμεινε τη βάσανο των σχολίων , ειδάλλως μείνε στο σκοτάδι της σπηλιάς σου όσο απολαμβάνεις πλέρια δημοκρατία , αυτήν που σ'αναγουλιάζει λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι βολεμένος ή κομματόσκυλο,τότε δικαιολογημένα στηρίζεις Κούλη και το λοιπό συνάφι.

      Αν δεν είσαι τίποτα από τα δύο, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

      Διαγραφή
    2. Θίχτηκες προσκυνημενε.? Φοβάσαι μη χάσεις την βόλεψη σου?Αναγουλιαζω με κάτι τύπους σαν κ του λόγου σου που κ να μην έχεις ψωμί να φας πάλι εκεί θα ρίξεις την ψήφο σου….άδειασε μας τη γωνία τώρα κλακαδόρε

      Διαγραφή
    3. δε θα πω τιποτα για το "ραγιαδες" ή το "προοδευτικούς" . το μονο σιγουρο ειναι οτι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απο τη χουντα και μετα μας εφεραν την χρεοκοπια και οτι κακο ( αλλα και αρκετα καλα ) ζησαμε και συνεχιζουμε να ζουμε ακομη και τωρα.

      Διαγραφή
  6. Να φανταστώ...Νοτιομακεδόνας ή μήπως το '15 δε σ' ένοιαξε που κλείσαν τις τράπεζες γιατί ούτε απ' έξω δεν είχες περάσει ποτέ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και στα δυο λαθος κανεις ( αν θες το πιστευεις). απλα εαν ομως σκεφτεις τι συνέβη απο το '74 μεχρι σημερα θα δεις ποιοι και γιατι μας εφεραν σε αυτη την κατασταση.

      Διαγραφή
  7. Ήμουν κι εγώ εκεί.Ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί ψηφίζουν ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ωραίες ταινίες είχε τοτε το σταρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ