Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέτρο+Κάτια: Να σας ζήσει!

Νονοί ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος και η Λιάνα Γκεντσίδου

Μια πολύ όμορφη βάφτιση, με έντονο άρωμα Βέροιας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου στις Σέρρες. Ο Αστυνομικός Πέτρος Ταγιάνογλου και η δημοσιογράφος του veriotis.gr Κάτια Παπαϊωάννου βάφτισαν τον γιο τους, στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στην Παλαιά Μητρόπολη. Στο μυστήριο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, πολλοί συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού. Και το όνομα αυτού... Βασίλειος! 

Νονοί του νεοφώτιστου ήταν ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ, δημοτικός σύμβουλος και δικηγόρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος και η σύζυγός του, δικηγόρος Λιάνα Γκεντσίδου. Υπερήφανοι και συγκινημένοι και οι παππούδες Βασίλης+Ειρήνη Ταγιάνογλου και Νίκος+Ζωή Παπαϊωάννου.

Ο μικρούλης καθ' όλη τη διάρκεια της βάπτισης ήταν ήρεμος και χαρούμενος, ενώ έκλαψε μόνο... «για το καλό» κατά την κατάδυση στην κολυμβήθρα, πριν αρχίσει να απολαμβάνει ξανά τις αγκαλιές των νονών του και να χαρίζει χαμόγελα σε όλους.


Μετά το μυστήριο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν στο προαύλιο της εκκλησίας, δροσερή λεμονάδα, donuts, γλυκά και ζαχαρωτά από το τραπέζι με τα κεράσματα, καθώς και παραδοσιακό σερραϊκό παγωτό που έφτασε στην εκκλησία με
... ποδήλατο! 


Ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο «Elpida Resort», με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με τις μουσικές επιλογές του Βεροιώτη Dj Βαγγέλη Μανωλόπουλο και να χορεύουν μέχρι αργά, παρέα με τους γονείς αλλά και τον νεοφώτιστο Βασίλη, που δεν έχασε στιγμή από το πάρτι του! Μάλιστα, προτού αποσυρθεί, χόρεψε και το πρώτο του ζεϊμπέκικο στην αγκαλιά του μπαμπά του.




Στη βάπτιση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι Ζήσης Πατσίκας, Δέσποινα Βογιατζόγλου, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Νίκος Βουδούρης, ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μαρκούλης, ο ασφαλιστής Ηλίας Πρωτόγερος, οι έμποροι Γιάννης και Γιώργος Μαστορόπουλος, ο λογιστής Σάββας Περτσινίδης, οι ηθοποιοί από την θεατρική ομάδα «Τα Καθάρματα» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Έφη Τσαπαροπούλου, Αντώνης Τσιτλακίδης, Απόστολος Μοσχόπουλος, αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Α.Δ. Ημαθίας, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού από Βέροια, Κοζάνη, Aθήνα, Καστοριά, Δράμα, Θεσσαλονίκη και Σέρρες.




Όλοι εμείς στο veriotis.gr, ευχόμαστε από καρδιάς στο ζευγάρι τις θερμότερες ευχές με υγεία, αγάπη, ευτυχία και να τον καμαρώσουν όπως ονειρεύονται. Να είναι καλότυχος ο νεοφώτιστος και στους κουμπάρους να είναι πάντα άξιοι!







14 σχόλια:

  1. Να σας ζήσει και να είναι καλότυχο στην ζωή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού όλοι είναι από τη Βέροια γιατί το έκαναν στις Σέρρες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογαριασμο θα σου δωσουν ρε που θα βαφτισουν το παιδι τους; τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου

      Διαγραφή
    2. Γιατί η Κάτια και η Λιάνα κατάγονται από τις Σέρρες.

      Διαγραφή
  3. Λεωνιδα και Λιανα παντα αξιοι. τα καλυτερα παιδια. μπραβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας ζήσει παιδιά, κάθε ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΙΛΙ ΑΡΧΟΝΤΑ --- ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα η συγκυβέρνηση να ετοιμάζεται σιγά σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σας ζήσει πάντα ευτυχιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή είναι που μας κόβει τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρε Ταγιάνογλου ψοφάς για δημόσιες σχέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ