Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εργασίες στο Σέλι από κλιμάκια της ΔΕΥΑΒ και της Καθαριότητας

Το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο Σέλι. Συνεργεία της ΔΕΥΑΒ και της Καθαριότητας βρέθηκαν στο ορεινό χωριό του Βερμίου για την αποκατάσταση τομών του δικτύου ύδρευσης, αλλά και των χόρτων της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, συνεργείο ηλεκτροφωτισμού αποκατέστησε το βραχυκύκλωμα που υπήρχε εδώ και ημέρες στα πάρκινγκ και την παιδική χαρά στην είσοδο του Σελίου, με αποτέλεσμα ο οικισμός να ήταν βυθισμένος στο σκοτάδι. Επίσης, αλλάχθηκαν οι λάμπες κοινοτικού φωτισμού.

Κάτοικοι εθελοντές καθάρισαν τον χώρο στην βρύση στο πρώην κοινοτικό αναψυκτήριο πριν τα Αλώνια, ενώ συνεργείο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας έκοψε χόρτα στο πάνω μέρος του οικισμού. 

Τέλος να σημειωθεί πως την Τρίτη 26/7, εορτή της Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου, με ώρα έναρξης 7:30.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες:











4 σχόλια:

  1. Τους βλάχους τους προσέχουν .. στα Πιέρια ούτε πατάνε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνουν !!! τσαπανιτη ε τσαπανιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''Βεροιώτη'' ένας καλός και αντικειμενικός δημοσιογράφος που διατηρεί δημοσιογραφικό site δεν σβήνει σχόλια κατόπιν πιέσεων. Αυτό δείχνει αδυναμία και ότι είσαι επιρρεπής στην οποιαδήποτε εξωτερική παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ