Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οργισμένη Μακροχωρίτισσα, με νέο ροζ video - «Τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να...»

Δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή και την αγανάκτησή της η Έλενα Κρεμλίδου μ' ένα νέο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και φέρει το όνομά της. Η Μακροχωρίτισσα influencer και πρώην παίκτρια του Survivor είναι πολύ αναστατωμένη από την ύπαρξη αυτού του νέου ροζ βίντεο και δίνει τη δική της απάντηση μέσα από τα social media. Αφού πρώτα αρνούνταν πως ήταν εκείνη, στη συνέχεια τασσόταν με κάθε τρόπο υπέρ των θυμάτων τέτοιων υποθέσεων. 

«Ρε φίλε, δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δεν ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολύ ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδι@@αι; Τι θα κερδίσετε; 

Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα», είπε αρχικά, φανερά ενοχλημένη η Έλενα Κρεμλίδου. Σε δεύτερο βίντεο που ανέβασε στο TikTik αναφέρει μεταξύ άλλων: «Υπάρχει τόσο συναινετικό πορνό εκεί έξω. 

Γιατί να κάτσεις και να ψάξει το βίντεο μιας κοπέλας η οποία πολύ πιθανόν να μην ήθελε καν να το βρεις. Να το έχεις εσύ στα χέρια σου. Γιατί, γιατί, γιατί...». 

Στη συνέχεια μέσα από stories παρακινούσε όλα τα θύματα υποθέσεων revenge porn να μην ντρέπονται εκείνοι αλλά αυτοί που προσπαθούν να τα απειλήσουν με το συγκεκριμένο υλικό.

7 σχόλια:

  1. Δεν βαρεθήκατε να ασχολείστε με το κοριτσάκι αυτό που πάσχει από υπαρξιακά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο μπορείς (Κων/νος Καβάφης)
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις,
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
    Μην την εξευτελίζεις πηγαίνοντάς την,
    γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την,
    στων σχέσεων και των συναναστροφών
    την καθημερινήν ανοησία,
    ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.

    Με ειλικρινή συμπάθεια , πριν είναι πολύ αργά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όμως υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έχουν σπουδάσει και άλλοι που λιώνουν στο λιοπύρι ή τους τρώει το αγιάζι και σε έναν μήνα βγάζουν όσα βγάζει αυτό το σκουπίδι σε μία ώρα. Η κατάντια της ανθρωπότητας δεν έχει πάτο. Βέβαια αυτή, όπως και πολλές ακόμα σαν κι αυτήν, χάρη στον πάτο της βγάζει χρήμα που εμείς δεν πρόκειται να το δούμε ούτε σε 5 ζωές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος εκτειθεται με τους ανάλογους τρόπους έχει και τις ανάλογες συνέπειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξ οσων γνωριζω, μπανιστηριτζηδες την ακολουθουν,οχι χημικοι μηχανικοι για την διδακτορικη διατριβη της ,που θα παει την επιστημη στον 22ο αιωνα.
    Οποτε προς τι, η εκ πληξη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μαριποζα θύμωσε...στα α...ια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ