Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαμάντης: «Έχουμε κλείσει προπονητή, είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παράγοντας της Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, ο οποίος βρίσκεται στην επιτροπή σωτηρίας και μίλησε για την διάδοχη κατάσταση στη «Βασίλισσα του Βορρά», μετά την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα. Μιλώντας για την επόμενη μέρα της Βασίλισσας ο κ. Διαμάντης ανέφερε: «Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, γίνεται μια προσπάθεια με γηγενείς παράγοντες να κατεβάσουμε το μπάτζετ, να έρθουν παιδιά της Ημαθίας, να μείνουν κάποια παιδιά από το περσινό ρόστερ και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Με αυτό το σύστημα για να επενδύσει κάποιος στη Σούπερ Λιγκ 2, θα πρέπει να είναι τρελός. Υπάρχουν στάνταρ έσοδα από το στοίχημα και από τα τηλεοπτικά. Εχουν μαζευτεί 150.000 ευρώ από χορηγούς και παράγοντες, αλλά χρειαζόμαστε την βοήθεια από τον κόσμο με τα διαρκείας αλλά και άλλους χορηγούς. Ο στόχος είναι μια αξιοπρεπής πορεία, να μην κινδυνεύσει η ομάδα. Έχουμε κλείσει προπονητή, είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης και την Τετάρτη θα είναι στην Βέροια για να μιλήσουμε και με το ρόστερ».

Όσον αφορά την βοήθεια της οικογένειας Μπίκα σημείωσε: «Η οικογένεια Μπίκα σε πρώτη φάση αφήνει τα 150.000 ευρώ της εγγυητικής και επειδή η αγάπη της είναι μεγάλη για την πόλη και την ομάδα, πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας και στη συνέχεια».

3 σχόλια:

  1. Βλέποντας και κάνοντας δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώστε όλοι από το υστέρημα σας για να έχουμε ομάδα.

    Ψωμί κι Εληά και ΒΕΡΟΙΑΡΑ ΟΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί " επιτροπή σωτηρίας";;;; Οδεύουμε προς ....καταστροφή;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ