Quantcast

http://picasion.com/

Παντρεύτηκε ο αρχηγός της Βέροιας Στέλιος Μαραγκός

Υπέγραψε το πιο «χρυσό» και... ισόβιο συμβόλαιο της ζωής του!
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ο Στέλιος Μαραγκός και η Δέσποινα Βασίλογλου. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Κομνήνιο, με κουμπάρους του ζευγαριού τους καλούς τους φίλους, Γιάννη Λέφα και Πετρίνα Χαρισιάδου. Ο αρχηγός της Βέροιας έβγαλε για λίγο τη φανέλα με τα χρώματα της «Βασίλισσας του Βορρά» και φόρεσε το γαμπριάτικο κοστούμι του, ωστόσο δεν αποχωρίστηκε τα αθλητικά του παπούτσια, καθώς πήγε πανέτοιμος να... υπογράψει το πιο «χρυσό» και ισόβιο συμβόλαιο της ζωής του! 


Η νύφη εκθαμβωτική, χωρίς υπερβολές σε μαλλιά και μακιγιάζ, έλαμπε μέσα στο απλό και ultra chic στενό λευκό νυφικό της, το οποίο είχε ανοιχτή πλάτη, λαμπερές λεπτομέρειες στις λεπτές τιράντες και συνδυαζόταν άψογα με το αραχνοΰφαντο πέπλο, ενώ ένα μπουκέτο λευκές παιώνιες, διακριτικά κοσμήματα και το υπέροχο χαμόγελό της, ήταν τα αξεσουάρ που απογείωσαν την εμφάνισή της.

Η ομάδα του veriotis.gr εύχεται από καρδιάς στο νεόμυφμο ζευγάρι, Βίον Ανθόσπαρτον! Να ζήσετε μαζί μια ευτυχισμένη και γλυκιά ζωή!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ