Quantcast

http://picasion.com/

«Έκανε ζημιές» και «στραβοτιμονιές» η Χαρά Βέρρα στο γήπεδο της Πατρίδας

Με λαϊκο-δημοτικό και ποντιακό, συνεχίστηκαν οι 6ήμερες εκδηλώσεις στην Πατρίδα
Με την εκρηκτική Χαρά Βέρρα συνεχίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου οι εξαήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο στο γήπεδο της Πατρίδας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευστάθιος Χωραφάς, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής. Πριν την έναρξη της βραδιάς, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον εφημέριο της εκκλησίας της Πατρίδας, π. Διονύσιο Συρόπουλο, ενώ απονεμήθηκαν και δύο τιμητικές πλακέτες. Η πρώτη, στη μνήμη του Βασίλη Χριστοδούλου, μέλους του Συλλόγου που έφυγε τον Δεκέμβριο αιφνιδίως από κορωνοϊό στα 55 του χρόνια.


Την πλακέτα παρέδωσε σε εκπρόσωπο της οικογένειας ο Αντώνης Καγκελίδης, εμφανώς συγκινημένος. Την δεύτερη τιμητική πλακέτα απένειμε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, στον πρώην νομάρχη και πόντιο τραγουδιστή Κώστα Καραπαναγιωτίδη.




Ακολούθησε ποντιακό πρόγραμμα με τον Γιάννη Χωραφαΐδη στη λύρα και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο τραγούδι, ενώ το λαϊκό πρόγραμμα άνοιξαν η Τζίνα Μακριδάκη και ο Χρήστος Αδαμόπουλος.


Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανέβηκε στη σκηνή ο Σταύρος Παζαρέντζης για ένα σόλο με το κλαρίνο του και ακολούθησε η μοναδική λαϊκο-δημοτική τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα που ξεσήκωσε όλο το γήπεδο με τις επιτυχίες της, «Θα κάνω ζημιές», «Ο χαδιάρης», «Στραβοτιμονιές», «Στην ευχή στο καλό» και άλλα πολλά. Ο κόσμος απόλαυσε το πρόγραμμα μέχρι αργά, χορεύοντας είτε στην πίστα μπροστά στη σκηνή, είτε στα τραπέζια του.




Σειρά έχει απόψε η μεγάλη εμφάνιση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ενώ στο ποντιακό πρόγραμμα θα είναι ο Γ. Κωνσταντίδης και ο Π. Καγκελίδης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:




























23 Ιουλίου: Λαϊκή βραδιά με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Στο ποντιακό πρόγραμμα ο Γ. Κωνσταντίδης και ο Π. Καγκελίδης.

24 Ιουλίου: Ποντιακή βραδιά με τους Γιώργο Ιωαννίδη και Κώστα Θεοδοσιάδη

25 Ιουλίου: Ποντιακή και Κρητική βραδιά με Νίκο Ζωιδάκη και Ματθαίο Τσαχουριδη.

26 Ιουλίου: Ποντιακή βραδιά με τους Στάθη Νικολαΐδη, Σταυρό Σαββίδη και Κώστα Πουτακίδη.

3 σχόλια:

  1. Γειά σου ρε Ανδρέα Παπαδόπουλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω να βαφτιζω το εγγονη μου,αχ γιατι το αχασα,θα τα τελειωναμε ρουκ ζουκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχή έρχετε ο κορωναϊός , ειδικά σήμερα με τον Χριστοδουλόπουλο , τα καράβια από Ινδία έφθασαν με Ρομά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ