Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποστόλου στην TV100: Χρειάζεται στήριξη ο Αγροτικός κόσμος

Σε τηλεοπτική εκπομπή της TV100 φιλοξενήθηκε η Ολυμπία Αποστόλου. Η νεαρή οικονομολόγος και δραστήριο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, μίλησε στην εκπομπή «Δημότης Online» με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κρινή. Η κ. Αποστόλου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι επιβαλλεται η άμεση στήριξη των παραγωγών. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: 
«Η οικονομία της Ημαθίας βασίζεται στην αγροτική παραγωγή. Όταν το αγροτικό εισόδημα δεν είναι ικανοποιητικό, όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι, υπηρεσίες και προϊόντα, υποφέρουν. Οι αγρότες φέτος αντιμετωπίζουν τεράστιες αυξήσεις κόστους σε όλες τους τις εισροές. 

Αν οι αυξήσεις δεν καλυφθούν από αντίστοιχες αυξήσεις στις τιμές πώλησης, καλλιέργειες θα εγκαταλειφθούν. Επιπλέον, καταστροφικές βροχές και χαλάζια σάρωσαν χιλιάδες στρέμματα στην Ημαθία και οι παραγωγοί αγωνιούν για το αν, πότε και πόσο δίκαια θα αποζημιωθούν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ