Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χάρισε του έναν διαχρονικό βαπτιστικό σταυρό από το κοσμηματοπωλείο «Το Ρολόι»

Δώρο που θα κρατήσει μια ζωή!
Η βάπτιση είναι ένα γεγονός που πέρα από τον θρησκευτικό της χαρακτήρα, συνδέει πνευματικά όχι μόνο δύο ανθρώπους, αλλά και δύο οικογένειες. Το δέσιμο μεταξύ του πνευματικού γονιού και του παιδιού ξεκινάει από εκείνη τη στιγμή, και διαρκεί για πάντα! Ποιο είναι όμως το υλικό αγαθό που επισφραγίζει αυτή τη σχέση; Μα φυσικά ο σταυρός, ένα διαχρονικό δώρο που θα συντροφεύει το παιδί για το υπόλοιπο της ζωής του.

H επιλογή του πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά, όχι μόνο επειδή υπάρχουν σταυροί που ταιριάζουν περισσότερο σε αγοράκια ή σε κοριτσάκια, αλλά επειδή έχει μεγάλη σημασία το υλικό κατασκευής, το σχέδιο και τα χρήματα που διαθέτει ο καθένας για να επενδύσει.

Στο Κοσμηματοπωλείο Ρολόι Καλιαμάνης, υπάρχει μια πολύ μεγάλη συλλογή από βαπτιστικούς σταυρούς, διαφορετικών μεγεθών, τιμών, χρωμάτων και στιλ, που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας. Χαρίστε στο βαφτιστήρι σας ένα δώρο που θα έχει μαζί του πάντα και θα κρατήσει μια ζωή!




Μπορείτε να δείτε όλα τα σταυρουδάκια της συλλογής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ή να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα στη διεύθυνση Κεντρικής 109, Βέροια.

Ακόμα, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram, για να ενημερώνεστε για τα νέα μας προϊόντα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ