Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιστορική μέρα για το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Βέροιας

Πρώτη ενδοαγγειακή λιθοτριψία (shockwave)
Ιστορική μέρα για το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Βέροιας. Πραγματοποιήθηκε το πρώτο περιστατικό ενδοαγγειακης λιθοτριψίας (shockwave), ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην επεμβατική καρδιολογία. Όπως αναφέρει και ο ιατρός και υπεύθυνος του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, Αντώνης Σαμαράς, «με τη βοήθεια αυτής της τεχνικής μπορέσαμε να πετύχουμε πλήρη έκπτυξη παλιών υποεκπτυγμένων stent, όπως είχε διαπιστωθεί προηγουμένως με ενδοστεφανιαιο υπέρηχο (IVUS) και να δώσουμε οριστική λύση στον ασθενή. Χάρις στην υποστήριξη και στην εμπιστοσύνη της Διοίκησης του Νοσοκομείου και ειδικά του Διοικητή Ηλία Πλιόγκα, προσφέρουμε ό,τι προσφέρουν τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας».




6 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 2 χρόνια αλλαξαν κι αλλάζουν πολλά προς το καλύτερο στο νοσοκομείο μας.Πραγματικά χαίρομαι που μέσα σε αυτό το κακό με τον κοβιντ οι διαφορές είναι εμφανείς σε όλα τα επίπεδα.Μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο! και δεν χρειάζεται clean room για να γίνει η επέμβαση? Μπορεί κάποιος ειδικός να μας εξηγήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκει που εχει σκονισμενα βιβλια και ντοσιεδες ? γινεται η επεμβαση ?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ