Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Προσκύνησαν» τα Ματογιάννια την ξανθιά θεά!

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω της
Στη Μύκονο με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκαν αρκετοί Έλληνες celebrities. Ανάμεσά τους και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η ξανθιά καλλονή, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα των περαστικών με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της στα Ματογιάννια. Η Αλεξάνδρα ήταν χάρμα οφθαλμών και πόζαρε στον φακό του γνωστού φωτογράφου Νίκου Ζώτου. 

Να θυμίσουμε ότι μετά τον χωρισμό της από τον Βεροιώτη πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο ξαναβρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Στάθη Σχίζα, ο οποίος βρίσκεται στο Survivor.



6 σχόλια:

  1. Πιστεύω να μην καταλήξει και αυτή στο νοσοκομείο όπως και η Τούνη από την πολλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρήγορα στον οφθαλμίατρο. Την ξανθιά που την είδατε. Ξανθοβαμμένη λέγεται στα ελληνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα Βεροιώτη πες την αλήθεια..

    Ανεβάζεις συνεχώς για την Παναγιώταρου, για να τσιγκλάς τους αναγνώστες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχε πάει για την αγρυπνία του Αγίου Λουκά το κορίτσι και την φωτογράφισαν καθώς έβγαινε από την εκκλησία. Βγήκε να μοιράσει άρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ, που βλέπετε την αισθητική και το ωραίο σε όλο αυτό. Ένας περιφερόμενος θίασος είναι και τίποτε άλλο. Βέβαια τα φράγκα τα βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια απο δαύτες, θέλω να σας τύχει μετά απο ποτά, να καταλήξετε στο ξενοδοχείο που κλείσατε για τριήμερο. Και πρίν πέσετε στο κρεβάτι για την συνέχεια, να σας πεί "θα κάνω ντεμακιγιάζ πρώτα". Ναι , να ξεβαφτεί και να ερχεται κατα πάνω σας ξέβαφη στο κρεβάτι. Θα πάθετε σόκ. Μη πω περισσότερα. Το επαθα και το αναφέρω. Σώμα Α εθνική και πρόσωπο βαμένο το ίδιο. Ξέβαφο, μονότερμα στο χώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ