Quantcast

http://picasion.com/

Πανέτοιμα τα νέα υπερσύγχρονα χειρουργεία στο Νοσοκομείο

Τα νέα χειρουργεία της Μονάδας Υγείας του Νοσοκομείου Βέροιας βρίσκονται πλέον σε πλήρη λειτουργεία. Υπερσύγχρονοι χώροι, τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό στην υπηρεσία των ασθενών που χρειάζονται άμεση βοήθεια. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο διοικητής Ηλίας Πλιόγκας: «Είμαστε πανευτυχείς που μπορούμε και υλοποιούμε τους στόχους μας. Σχεδιασμός, προγραμματισμός, ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Προχωράμε». Δείτε φωτογραφίες από τα νέα χειρουργεία:









16 σχόλια:

  1. Γιώργαρε, αν και καθιστός είσαι γίγαντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατρούς και νοσοκόμες έχετε;
    Όχι ε;
    Μήπως άραγε έγιναν για να τα παραδώσουν κοψωχρονια στους ιδιώτες;
    Όπως ΔΕΗ,ΟΣΕ,ΟΤΕ,
    Ξέρετε εσείς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να κάνετε την Νάουσα δεν μπορείτε να την φτάσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιχαίρουν τα τρολς για κάτι πολυ αξιολογο και θετικο στο Νοσοκομειο μας , τα νεα χειρουργεια. Τα κανανε λεει για να τα πουλησουνε...Που να'ξερε να γραφει ορθογραφημενα και τη λεξη κοψοχρονια. Τους τονους στους χρωσταω τρολάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ( ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΈΡΗΜΑ ΤΟΥ) ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεντόνια όμως δεν έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τα πιο σιχαμένα νοσοκομεία της γης! Μην σου τύχη κ πέσεις στην ανάγκη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακομα μια μεγαλοκομπινα με χρηνατα του λαου...
    Νεα δημοκρατια το κομα που υποστηριζει το κεφαλαιο παντα και τους μεγαλοκαρχαριες....
    Ψηφιστε πασοκ
    Νεα δημοκρατια και συριζα να τα κονομανε οι καρχαριες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι εγινε σιγουρα γινεται χαριν ολων απο την δημοπρατηση μεχρι σημερα...απλα αυτο που καταδικαζω ειναι οτι σε καποια περιοδο καποιοι πατουσαν φρενο στον απεγκλωβισμο του εργου και ειναι γνωστοι και ο λογος πολυ φτηνος για την κοινωνια, ακριβος για τα κομματα....ετσι ας παψουμε να μισουμε τους μεν η τους δεν. Η χωρα πασχει απο τον συνδρομο του γιατι να το κανουν αυτοι και οχι εμεις συμπολιτες. Το ποτε θα σοβαρευθουμε και θα βλεπουμε αντικειμενικα την χωρα ημουν νιος και γερασα με την φαγομαρα του ΕΓΩ και οχι του ΕΜΕΙΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σεντόνια τρύπια έλεος …Η Νάουσα έχει μια ομάδα από κυρίες ευκατάστατες που στηρίζουν το νοσοκομείο…Πρέπει να στελεχωθούν ομάδες προκειμένου να εξοπλιστεί κατάλληλα το νοσοκομείο μας ώστε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες της Βέροιας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή θνητότητα για τον μήνα Απρίλιο ηταν στην Ελλάδα!! (Αντιγραφή - επικόλληση έκανα, και λέμε ένα μεγάλο Γιατί ???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάθε τι που γίνεται είναι προς θετική κατεύθυνση . Μην το ισοπεδώνουμε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταργήθηκαν οι μάσκες και στις δομές υγειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πριν 15 ημέρες η μητέρα μου ήταν στο νοσοκομείο Βέροιας στο χειρουργικό τμήμα.δεν μπορώ να βρω τα λόγια και αν τα βρω θα είναι πολύ λίγα.ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΏΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ..Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κο Τσαχουριδη και την κα Σπυριδου Προϊσταμένη στο χειρουργικό ..η Παναγία πάντα κοντα σας στον αγώνα που δίνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ