Quantcast

http://picasion.com/

Κλίμα εκφοβισμού και τρομοκράτησης καταγγέλουν οι εργαζόμενοι στις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων στις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις Δήμου Βέροιας. Διαβάστε αναλυτικά: Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται είτε από δημοσιεύματα σε τοπικά blogs και ιστοσελίδες, είτε μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ιδιωτών μία προσπάθεια υπόδειξης σε εργαζόμενους της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας στο πώς να κάνουν «σωστά» την δουλειά τους.

Εκφράσεις του τύπου «παραποίηση», «αλλοίωση», «κατηγορούμενοι» επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα εκφοβισμού και τρομοκράτησης, σε εργαζόμενους, οι οποίοι ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουν δώσει δικαίωμα αμφισβήτησης του ήθους τους στον χώρο εργασίας τους, και διαταράσσουν την εργασιακή ειρήνη όλων των εργαζομένων της Επιχείρησης.

Καθημερινά δεχόμαστε ερωτήσεις από τρίτους του τύπου, ‘τι γίνεται εκεί;’, ‘θα γίνουν μηνύσεις;’, τα οποία σαφώς και αποσυντονίζουν τους εργαζόμενους και ενισχύουν το κλίμα εκφοβισμού που αναφέρθηκε παραπάνω.

Είναι σαφώς νόμιμο δικαίωμα του καθενός να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματα του παρουσιάζοντας στοιχεία και ονόματα. Είναι ανήθικο όμως να προδικάζονται αποτελέσματα αφήνοντας αιχμές για το ήθος των εργαζομένων χρησιμοποιώντας την δύναμη των media.

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα μέλη του στηρίζοντας τα με οποιοδήποτε τρόπο.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων

7 σχόλια:

  1. ποιοί, ποιές υπάλληλοι;; αυτοί που το παίζουν εξουσία;;;μήπως κάποιος επιτέλους πρέπει να τους βάλει στην θέση τους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΑΠΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τρομοκρατία ''ΚΑΜΠΟΥΡΗ'' υπάρχει έως και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπογράφει και η ΔΕΥΑΒ που κλείνει κάθε Παρασκευή στις 12:30;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ψυχραιμία.
    Ο εργασιακός (κανιβαλισμός) διαχρονικά,έβλαψε πρώτα τους (κανίβαλους). Μη βιάζεστε να καταδικάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ