Quantcast

http://picasion.com/

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη κατά τη λιτανεία της εικόνας
Το διήμερο Πέμπτη 30 Ιουνίου και Παρασκευή 1 Ιουλίου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Αναρύρων Βέροιας. Το απόγευμα της Πέμπτης 30/6, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός, ενώ θα ακολουθήσει λιτανεία των ιερών λειψάνων και της σεπτής εικόνας των Αγίων Κόσμα και Δαμιανού. Για το λόγο αυτό, η Τροχαία θα προβεί σε έκτακτες κυκλοφορικές ρυθμίσεις από τις 21:00 έως τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης ως εξής:

Απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων την Πέμπτη 30-06-2022 και από ώρα 21:00΄ έως 21:30΄ στις κατωτέρω οδούς της πόλης της Βέροιας:

-  στην Λεωφόρο Ανοίξεως, από τη συμβολή της με την οδό Εληάς έως τη συμβολή της με την οδό Μυκηνών (Πάροδος Στρατού),

-  στην οδό Κωτουνίου, από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Μερκουρίου Καρακωστή,

-  στην οδό Παστέρ, από τη συμβολή της με την οδό Εδέσσης έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως,

-  στην οδό Μερκουρίου Καρακωστή, από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Κωτουνίου,

-  στην οδό Παύλου Μελά, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την Λεωφόρο Ανοιξέως,

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης ανάγκης, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ